2018. 09. 22. szombat, Móric


Rovatok

Ara trend

 

MIT TEGYÜNK A MENYASSZONYI TÁSKÁBA?

Ahogy hétköznapi öltözékünknek, úgy menyasszonyi ruhánknak is ékes kiegészítője a táska. Az esküvő napján általában már korán reggel készülődik a menyasszony. Frizura, smink, öltözködés, közben csörög a telefon, érkeznek a vendégek. Egyetlen hosszú nap, ami reggel kezdődik, de nem ér véget még éjfél után sem. Sokak feleslegesnek tartják a menyasszonyi táskát, pedig nem csak praktikus, de igazán elegáns kiegészítővé, sőt a fotózás egyik kellékévé is válhat.

 

Papírzsebkendő, púder, tükör, telefon, szájfény vagy rúzs kerül általában a táskába. De nem ritka vendég a ragtapasz, mentolos cukorka, parfüm, biztosítótű sem a mindenre felkészült menyasszonyoknál. Gondoljuk csak végig, azon az egyetlen napon hány puszit váltunk kedves barátainkkal, rokonainkkal, mennyi mindent ki kell bírnia a sminknek, frizurának, melynek igazításához szükséges apróságok is mind elférnek a menyasszony táskájában. Arról nem is beszélve, hogy milyen kellemetlen meglepetést okozhat, ha a meghatódottságtól elfolyik a smink. A legtöbb esküvőt nyáron tartják, így a nagy hőségben igazán praktikus időnként kedvenc illatunkkal felfrissíteni magunkat. Valamint nem árt telefonunkat magunknál tartani, hogy eltévedt vendégeinket útba igazítsuk vagy a szervezésben felmerült problémákat megoldjuk.

 

Napjainkban amikor hódítanak a kreatív fotózások, a részletek és pillanatok megörökítésével egyedivé varázsolt fényképek, kiemelt szerepet kaphatnak a táskák is, melyekből előbújhatnak a karikagyűrűk.

 

Természetesen ma már többféle fazonú kiegészítőből válogathatnak az arák.

Van az úgynevezett hagyományos menyasszonyi szütyő és vannak kimondottan különleges formájú táskák. Minden esetben a csuklóra akaszthatóak, így a kézben elfér a virágcsokor is. Aki igazán ügyel a részletekre, egyforma díszítésű táskát és gyűrűpárnát választ a nagy napra. Lehet szatén, organza, tüll, hímzett vagy kristályokkal díszített, de csipkés vagy színes is. Hiszen nem csak a menyasszonyi ruhával, de a jól megválasztott kiegészítőkkel is elkápráztathatjuk a násznépet és kifejezhetjük igényességünket. Anyagban, mintázatban a ruhához tökéletesen illeszkedhetnek a kiegészítők.

 

Mi lesz velük az esküvő után? Hiszen csak egy nap az egész!

Valóban egyetlen napról van szó, amire egész életünkben szívesen emlékezünk vissza. Mivel az idő kerekét nem forgathatjuk vissza, így ismétlésre nincs lehetőség, előre minden apró részletet el kell tervezni és a tervezés egyik legfontosabb része a megjelenésünk kialakítása. Érdemes több figyelmet szentelni a menyasszonyi táskákra!

Igazán kézzel fogható emlékeink a fényképeken és videón kívül nem maradnak. Kivéve, ha gondosan eltesszük a kiegészítőket, így évek múlva is büszkén mutathatjuk meg családunknak vagy ajándékozhatjuk gyermekeinknek.

KISALFÖLD TREND A FACEBOOKON
IMPRESSZUMMÉDIAAJÁNLATELÉRHETŐSÉGEKTERJESZTÉSI PONTOKÁSZF