2018. 09. 22. szombat, Móric


Rovatok

Ara trend

 

2015

Minden évben izgatottan várják a menyasszonyok a következő évi ruha trendeket. Általában nem csak egyféle stílus uralkodik egy-egy esküvő szezonban, hanem változatos skálán mozognak az újítások.

 

Párizsi kollekció a csillogás jegyében! Tündökölj, mint egy sztár!

A nagy napon minden menyasszony álma, hogy megjelenésével, ruhájával lenyűgözze a vőlegényt és egyben a násznépet is. A párizsi Kelly Star Kollekció minden darabja a csillogást, a fényűzést, a pompát sugallja. A különböző fazonú, gondosan megkomponált, nemes anyagokból álló ruhaköltemények minden darabja egyedi, de egy dologban nem különböznek egymástól! Mindegyiküket több  ezer kristály borítja. A csipkék a kristályok mellett ezüst hímzéssel díszítettek, így igazán látványos, fényűző megjelenést kölcsönöznek viselőjüknek.

A ruhák uszály résszel rendelkeznek, így a ceremóniákon a bevonulás alkalmával fantasztikus látványt garantálnak, de a kényelemről sem kell lemondani, hiszen a lakodalom alatt, az uszály felcsatolható, így a táncparketten is tökéletes viseletet biztosítanak.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ezekben a csodás ruhakölteményekben biztosan nem vonja el semmi a figyelmet a menyasszonyról!

Kifinomult elegancia, gazdag csipkedíszítés, látványos formai megoldások jellemzik a párizsi Miss Kelly kollekciót!

Legyen A vonalú vagy alakot követő, esetleg aszimmetrikus fazonú ruháról szó, mindenki megtalálhatja a legtökéletesebbet. Egy csepp romantika, kifinomultság, elegancia jellemzi az egész kollekciót. Több rétegű csipkék, virágok, üveggyöngyök díszítik a menyasszonyi ruhákat.

A teltkarcsú menyasszonyok számára pedig, egyedi formai megoldásokkal rendelkező, külön a számukra tervezett ruhák gondoskodnak arról, hogy a nagy napon mindenki a legjobb formáját mutathassa.

 

Ara Trend rovatunk szerkesztője:

Arany Márta

Araperla Szalon

+36 20 371 21 86

www.araperla.hu

 

KISALFÖLD TREND A FACEBOOKON
IMPRESSZUMMÉDIAAJÁNLATELÉRHETŐSÉGEKTERJESZTÉSI PONTOKÁSZF