2018. 09. 25. kedd, Eufrozina, Kende


Rovatok

Aktuális

8 kevésbé ismert fürdőhely Magyarországon!

 

Tombol a nyár és ideje lenne valahol megmártózni, felfrissülni? Kapásból a Balaton vagy más nagyobb tavak ugranak be először? Azonban nem szereted a tömeget és a zsúfolt medencéket? Akkor ezt az összeállítást szeretni fogod, ugyanis összeszedtünk most nyolc olyan csodálatos fürdőhelyet hazánkban, amelyek felérnek egy Balatonnal.

Sárkány fürdő, Nyírbátor

Kinti és benti medencék, gyönyörű apartman házak várnak ránk a nyírbátori fürdőben. Ha több napra megyünk érdemes bejárni a Nyírséget is. Tökéletes feltöltődést nyújthat a Sárkány fürdő számunkra.

Nagyteveli-tó, Nagytevel

A Bakony lábánál, Pápától nem messze fekszik a Nagyteveli-tó, ami tökéletes úti cél a hőségben.  Lenyűgözően szép látvány tárul elénk fürdőzés közben, de azoknak is sokat nyújt a környék, akik a túrázást részesítik előnyben.

Termálfürdő, Magyarhertelend

Ha Magyarhertelenden jársz, mindenképp keresd fel a Termálfürdőt, amely egy igazán meghitt környezetben erdővel körülölelt helyre épült. 11 remek medencéből válogathatsz így a család minden tagja megtalálja a neki kedvezőt.

Arlói-tó, Arló

Az Arlói-tó a lenyűgöző Északi középhegységben, Borsod megyében helyezkedik el. Egy igazán különleges fürdőhelyről van szó, hiszen Közép-Európában egyedülálló módon alakult ki – földcsuszamlással. Gondoljunk csak bele, körülöttünk a hegyek, mi pedig élvezzük a kellemesen hűs tó vizét, nincs is ennél jobb hely a feltöltődésre.

Igali gyógyfürdő

Családias hangulatú fürdő, melyet korábban olaj lelőhelynek tekintettek, azonban a feketearany helyett víz tört a felszínre. Ha egy kellemes napot szeretnétek eltölteni, teljes kikapcsolódással, akkor az Igali gyógyfürdőt nektek találták ki. Termál és gyógyvizei között mindenki megtalálja a számára ideálisat.

Szelidi-tó, Dunapataj

Bács-Kiskun megyében található a Szelidi-tó, ami azért nem annyira ismeretlen, de talán mégis csak kevesebb figyelmet kap tőlünk, mint más tavak. Ha ellátogatunk ide, homokos parttal rendelkező strand vár majd ránk, egy kellemes környezetben. De nem csak a hűsölni vágyóknak nyújt élményt a tó, hiszen itt helyezkedik el a Kiskunsági Nemzeti Park által elkészített Kékmoszat tanösvény is, ami a természet szerelmeseinek hatalmas élmény lesz.

Atlantika Vizividámpark, Vásárosnamény

Egy Vizividámpark igazi kaland és szórakozás. A Vásárosnaményban található Atlantika Vizividámpark pont ezt az élményt kínálja, fóka-show és csúszdák kíséretében, de vár még ránk éjszakai fürdőzés is és ha akarunk a fókákkal is úszhatunk. Kell ennél több egy nyári családi vakációhoz? Nem hisszük, irány a víz!

Dávodi strandfürdő, Dávod-püspökpuszta

A Dávodi strandfürdő egy igazi kincs, amit a Duna-Dráva Nemzeti Park és Mohács ölel körül. Egy gyönyörű csúszdaparkos fürdő vár rád, ha ellátogatsz ide, nem mellesleg egy kalózhajónak is otthont ad a strandfürdő. Érdemes ellátogatni oda.

2016-06-30

KISALFÖLD TREND A FACEBOOKON
IMPRESSZUMMÉDIAAJÁNLATELÉRHETŐSÉGEKTERJESZTÉSI PONTOKÁSZF