2018. 08. 21. kedd, Hajna, Sámuel


Rovatok

Miss Alpok-Adria 2014

 

A lányok bemutatkozója első rész!

 

 

 

Benkó Dóra 22 éves, győri lány

A budapesti Eötvös Lóránd Tudományegyetem végzős hallgatója, óvodapedagógus szakon. Emellett Győrben egy fagylaltozóban dolgozik. Szabadidejében sokat sportol, korábban versenyszerűen úszott. Régóta figyelemmel kíséri a Miss Alpok Adria versenyeit és most vette a bátorságot, hogy kipróbálja magát.

 

 

 

 

 

 

 

Gombos Cintia 17 éves, soproni lány

Borsod megyéből Sátoraljaújhelyből költözött Sopronba.  Cintia versenyszerűen táncolt hip-hop műfajban. Nagyon szeret sütni, főzni , takarítani amit néha túlzásba is visz. Pincérnek és cukrásznak tanul Sopron egyik vendéglátó iskolájában .  Szlovák felső és angol alapfokú nyelvvizsgája van, most pedig a németre készül. A modellkedés, fotózás gyermekkora óta érdekli, a jövőben nagyon szeretne ezzel foglalkozni.

 

 

 

 

 

 

 

 

Szalai Evelin 19 éves, enesei lány

A győri Bercsényi Miklós Középiskola sportosztályába járt 4 évig.  Idén érettségizett, szeptembertől a  Budapesti Fitness Akadémián tanul. Nagyon szeret sportolni, 5 évig versenyszerűen táncolt.

 

 

 

 

 

 

Molitorisz Virginia 18 éves, győri lány

Virginia a Krúdy Gyula Iskolában végzett szakácsként.Töltéstaván nőttem fel. Nagyon szeretem az állatokat. Élvezi az összes sportot, főként a küzdősportokat.

 

 

 

 

 

Rajtad is múlik, hogy ki legyen a közönségdíjasunk! Szavazz a lányokra a citiyinfo alkalmazás segítségével!

Kattints a www.cityinfo.hu oldalra, ahol megtudhatod, hogyan szavazhatsz és  a 12 döntős lány fotósorozatát is megnézheted, miután letöltötted az alkalmazást!

Play Áruház: play.google.com/store/apps/details?id=com.ysolutions.cityinfo

Apple Store: itunes.apple.com/hu/app/cityinfo-mobile/id577061027?mt=8

KISALFÖLD TREND A FACEBOOKON
IMPRESSZUMMÉDIAAJÁNLATELÉRHETŐSÉGEKTERJESZTÉSI PONTOKÁSZF