2018. 09. 25. kedd, Eufrozina, Kende


Rovatok

Aktuális

Aranyérmet nyert a mosonmagyaróvári csapvíz

Hétfőn tartották az idei díjkiosztót Lisszabonban, jövőre pedig előreláthatólag Budapesten rendezik majd.  Leitner László, a Panta Aqua Vízpalackozó Zrt. vezérigazgatója vette át a díjat.

A Monde Selection versenyen mind a szénsavas, mind a szénsavmentes kategóriában aranyérmet nyert a Szigetközi Friss Víz. Ezt a megmérettetést egy brüsszeli székhelyű szervezet rendezi. A verseny 1960 óta létezik, ahol több mint 70 szakértő, köztük Michelin-csillagos séfek, sommelier-ek, a Francia Konyhaművészeti Akadéma tagjai, táplálkozási és egészségügyi szakértők, egyetemi tanárok, vegyészmérnökök vizsgálják és tesztelik a termékeket. A megmérettetés lényege, hogy elismerései révén objektív alapot nyújtson a gyártóknak és forgalmazóknak saját termékeik minőségi helyzetét illetően, illetve segítse a fogyasztókat a minőségi márkák választásában. 

Fotó: Stiller Ákos

A mosonmagyaróvári ivóvizet a Panta Aqua Zrt. az önkormányzat 100%-os tulajdonában lévő cég palackozza. A Szigetközi Friss Vizet 2010 óta palackozzák, de nem pet palackba, hanem üvegbe töltik a díjnyertes vizet. A víz különlegessége, hogy szűrés, kezelés, tisztítás nélkül, közvetlenül palackozható ivóvíz, mely hasonlóan védett és állandó minőségű vízbázisból származik, mint ami az ásványvizekre van előírva. 

2015-06-03

KISALFÖLD TREND A FACEBOOKON
IMPRESSZUMMÉDIAAJÁNLATELÉRHETŐSÉGEKTERJESZTÉSI PONTOKÁSZF