2018. 09. 25. kedd, Eufrozina, Kende


Rovatok

Celebek

Az AC/DC Axl Rose-al fejezi be a turnét

 

Axl Rose veszi át Brian Johnson megüresedett helyét az AC/DC élén.

Az AC/DC zenekarban Brian Johnson helyét Axl Rose veszi át, de jelenleg csak a turné erejéig, mivel egyelőre még szó sincs arról, hogy végleg betöltené ezt a posztot.

Biran Johnsonnak azonnali hatállyal fel kellett hagynia a szóló énekesi tevékenységével, ugyanis az orvosai figyelmeztették, ha továbbra is turnézik, akkor a hallása elvesztése fenyegetheti. Így az énekes a visszavonulás mellett döntött, amit a csapat be is jelentett és közölték, hogy a turnét befejezik, ám az, hogy kivel mindezidáig titok volt.

Ám két napja kiderült, hogy a Guns N’ Roses frontembere veszi át a helyét, hát így került Axl Rose az AC/DC-be.

„Az AC/DC legénysége ezúton szeretne köszönetet mondani Brian Johnsonnak a közreműködéséért és elkötelezetett munkásságáért, amit a banda élén végzett éveken át. Bármennyire is szeretnénk úgy végigcsinálni ezt a turnét, ahogy elkezdtük, tiszteletben tartjuk Brian döntését, amit a hallása megóvása érdekében hozott. Lekötelezettek vagyunk a turnéval kapcsolatos felelősségvállalásainkat illetően mindazok iránt, akik az évek során támogattak minket, és szerencsések vagyunk, amiért Axl Rose nagyvonalúan felajánlotta a segítségét, hogy teljesíthessük azt, amit vállaltunk”

– nyilatkozta közleményében a zenekar.

 

2016-04-19

KISALFÖLD TREND A FACEBOOKON
IMPRESSZUMMÉDIAAJÁNLATELÉRHETŐSÉGEKTERJESZTÉSI PONTOKÁSZF