2018. 09. 22. szombat, Móric


Rovatok

Ara trend

 

Az esküvő fotózás

EGY KÉP TÖBBET MOND EZER SZÓNÁL

A legszebb ajándék, amit egymásnak adhat két ember nem más, mint önmaguk. Ezért olyan különösen szép minden pár az esküvője napján. Tele hittel, reménységgel, bizalommal, odaadással, boldogsággal.

Számunkra ez egy fantasztikus kihívás. A legszebb feladat hűen megmutatni mindazt, amit egymásnak jelent két szerelmes. Sok-sok esküvőt fotóztunk már, de minden egyes alkalommal hálásak vagyunk, hiszen közelről láthatjuk, ahogy két ember egymásra talál.

Az esküvő fotózás és videózás évről évre folyamatosan változik. Alakítják a külföldi trendek, a technikai újítások és a párok igényei.  Az esküvői fotós ebben a folyamatosan változó világban kell, hogy maradandót alkosson. Olyan képi világot kell teremtenie, amely a trendekhez, divathoz és személyiséghez igazodik. Feladatuk a „nagy nap“ pillanatainak meglátása és igényes feldolgozása, mely képes sok-sok év után is felidézni a hangulatot, az örömöt.

Elvisszük az ifjú párt egy olyan varázslatos világba, ahol vidáman, mosolyogva néznek egymásra és a kamerába. Megszűnik a külvilág, megszűnik minden probléma, és az érzelmeik képekké válnak, történetté állnak össze. Kreativitásunkat, magas szintű szakmai tudásunkat és a legkorszerűbb eszközöket vetjük be, hogy megszülessen a varázslat!

Az ifjú pár már hónapokkal az esküvő előtt erre a napra készül. Menyasszonyi ruha, csokor, kiegészítők, templom, lakodalmi helyszín, dekoráció, meghívó kiválasztása... Mindenből a legjobbat, legszebbet szeretnék. Az egyetlen dolog, ami megmarad ebből a fotók és film. Miért bíznák amatőr fotósra pont ezt?

 

 

 

9024 Győr, Mester u. 2.

+36 30 216 55 64

toth.tibor@yahoo.com

facebook: Győr Esküvő Fotózás

2015-02-03

KISALFÖLD TREND A FACEBOOKON
IMPRESSZUMMÉDIAAJÁNLATELÉRHETŐSÉGEKTERJESZTÉSI PONTOKÁSZF