2018. 09. 24. hétfő, Gellért, Mercédesz


Rovatok

Tech

Az okoságy ami megszüntetheti a horkolást! Videó

 

Az ágy a Balluga fantázia nevet viseli, az alkotók azt ígérik, hogy a termékük megszünteti a horkolást. A titok abban rejlik, hogy az ágy folyamatosan figyeli azt, aki rajta fekszik és, ha az illető horkolni kezd, egy beépített motor segítségével arrébb mozdítja a fejét. Emellett az ágy minden részletét személyre lehet szabni. A Belluga burkolata egyenként felfújható/ leereszthető gömböket rejt, így mindenki a számára kényelmes fekvéshez állíthatja be. A légszivattyúknak hála, felhasználja a szobában lévő levegőt és képes annak segítségével előmelegíteni a felületét, ami azt eredményezi, hogy hidegebb éjszakákon sem fogunk fázni.

Az okoságy kapott még néhány extra tulajdonságot is, pl. masszázsfunkciót és éjszakai ébredés esetén háttérfényt is kibocsájt. A vezérlése okostelefonnal történik, ehhez le kell tölteni egy alkalmazást és már használhatjuk is.

Persze az árról is érdemes szót ejteni, hiszen nem egy olcsó mulatság, az egyszemélyes alapverzió kb. 328 ezer forintba kerül, a csúcskategóriás pedig olyan 904 ezer forintba.  Szó mi szó, elég drága, de kitudja, talán lesz ez még olcsóbb is, ami reméljük nem megy majd a minőség rovására.

 

2016-04-13

KISALFÖLD TREND A FACEBOOKON
IMPRESSZUMMÉDIAAJÁNLATELÉRHETŐSÉGEKTERJESZTÉSI PONTOKÁSZF