2018. 09. 25. kedd, Eufrozina, Kende


Rovatok

Celebek

Chris Hemsworth és az elhagyott pénztárca esete

Mindenki Thor-jával, Chris Hemsworth-el is megesett minden ember rémálma, elhagyta a pénztárcáját, és még szép, hogy tele volt pénzzel. Ám mázlija volt és a tárcát egyik rajongója találta meg, aki becsületesen vissza is jutatta azt híres gazdájához.

A minap Chris, Ellen DeGeneres tvshow-jának volt a vendége, ahol elmesélte, hogy egy étteremben elhagyta a pénztárcáját, benne volt a menedzsere címe, így nem sokkal később kapott egy levelet a tárcával kapcsolatban. A megtaláló egy 17 éves srác Tristin Budzyn-Barker, aki visszaküldte neki. A levélben a fiatal fiú megírta azt is, hogy ott lesznek szüleivel a The Ellen Show felvételén, és viccesen hozzátette, hogy szerezhetne nekik ingyen jegyet.

A Bosszúállók sztárja, azonban ennél sokkal nagyobb meglepetéssel köszönte meg, hogy visszajutatta neki a bukszát. A műsorban felolvasta a levelét, majd odahívta magához a színpadra Tristint és átadta neki a tárcájában lévő összes pénzt, de itt még nem volt vége, Ellen is beszállt és átnyújtott a srácnak 10.000 dollárt, hogy ezzel támogassa a továbbtanulását.

Gratula Chris csillagos ötöst adnánk erre a tettreJ

 

Kép: Michael Rozman/Warner Bros

 

Nézd meg a műsor felvételét:

 

A videó forrása: ellentube.com

2016-04-21

KISALFÖLD TREND A FACEBOOKON
IMPRESSZUMMÉDIAAJÁNLATELÉRHETŐSÉGEKTERJESZTÉSI PONTOKÁSZF