2018. 05. 28. hétfő, Csanád, Emil


Rovatok

Gasztro

Creme Brulee

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hozzávalók:

(4 adag)

1 db vaníliarúd

2 dl tejszín

2 db tojás

4 dkg porcukor

4 dkg cukor

 

Elkészítés:

A vaníliát felvágjuk, a belsejét kikaparjuk és hozzáadjuk a tejszínhez. A tejszínt felforraljuk .A tojásokat a porcukorral habosra keverjük, és lassanként hozzáöntjük a forró tejszínt.

A sütőt 200 °C-ra előmelegítjük, a masszát 4 tűzálló formába tesszük, s az egészet vízfürdőbe állítva fél órán át gőzöljük.

A formákat kivesszük és megszórjuk a cukorral, majd – grill sütőben – vagy gázégővel 5 perc alatt rápirítjuk a cukrot.

 

 

 

 

2015-08-04

KISALFÖLD TREND A FACEBOOKON




IMPRESSZUMMÉDIAAJÁNLATELÉRHETŐSÉGEKTERJESZTÉSI PONTOKÁSZF