2018. 09. 25. kedd, Eufrozina, Kende


Rovatok

Miss Alpok-Adria 2014

 

Diamant Hotel: Sátortól a pincéig - Tökéletes helyszín a nagy napra

Egyszer talán mindenki életében eljön a „nagy nap„, amikor párjukkal örök hűséget fogadnak egymásnak. Ehhez a gyönyörű ünnephez tökéletes helyszín és profi szervezés való, amiben nagy segítséget és számos lehetőséget nyújt a dunakiliti Diamant Hotel és Sári Csárda.

A vízparti 5 hektáros parkban lehetőség van polgári esküvői szertartások lebonyolítására, több különböző stílusú helyszínen nyolcvantól, akár háromszáz fős lakodalmakig, a szakképzett és lelkes személyzet pedig mindent megtesz annak érdekében, hogy felejthetetlenné varázsolja ezt a csodálatos ünnepet.

Célunk, hogy ez az egyszeri alkalom igazán meghatározó legyen az ifjú pár és a meghívott vendégek számára, így különleges figyelmet fordítunk esküvőink lebonyolítására, a Duna-part páratlan panorámája pedig szemet gyönyörködtető felejthetetlenül romantikus hangulatot ad mindehhez. - mondja Fördős Barbara, a hotel vezetője. – Szívesen állunk a házasulandók rendelkezésére az esküvő formai tervezésében és az előkészületekben, legyen az dekoráció, esküvői ruha és frizura, programok, menyasszonyi autó vagy épp tűzijáték. Fontos számunkra, hogy a lehető legtöbb terhet levegyük a házasulandók válláról, biztosítva így a gondtalan és önfeledt ünneplést. Természetesen minden egyedi ötlet megvalósítására nyitottak vagyunk.

 

Milyen helyszíneket tudnak a házasulandóknak ajánlani?
A hotelhez tartozó csodálatos öt hektáros ősfás parkunkban, vagy akár közvetlenül a Duna-ágban lévő stégen festői környezetben fogadhat egymásnak örök hűséget az ifjú pár és sétálhat át a boldogság kapu alatt. Legyen szó akár ötven-nyolcvan, vagy háromszáz fős lagziról, több stílusú helyszínt tudunk nyújtani a násznép részére. Kifejezetten az esküvők számára fixen telepített, elegáns pompájú sátor a legtökéletesebb helyszín erre a felejthetetlen napra. Az elegáns hangulatot a fehér, földig érő abroszok, szalvéták és székszoknyák biztosítják. Sátrunk kora tavasztól késő őszig várja szeretettel a házasulandókat. Nyáron klímaberendezéssel biztosítjuk a násznép komfortérzetét. Hűvösebb időpontban sátorfűtés gondoskodik a kellemes hőmérsékletről. Legyen hideg, esős idő vagy nyáresti kánikula, vendégei garantáltan a legkellemesebben fogják az estét eltölteni. A sátor panorámaablakai biztosítják a gyönyörű kilátást és a természet érintetlen közelségét.

Természetesen a kisebb létszámú lagzikhoz is kiváló helyszíneket tudnunk biztosítani, így például az ötven fő befogadásra alkalmas Dunakorzó Éttermet, vagy az igazi angol stílusú Grenfield Pubot, ami 130 fő befogadására képes, de ideális hely lehet a valódi magyaros, nádfedeles Sári Csárdánk, ahol szintén 130 főt tudunk megvendégelni a nagy nap alkalmával. Ugyancsak felejthetetlenné teheti ezt az ünnepet a történelmi hangulatot idéző tradicionális pincénk, ami 80 fő befogadására alkalmas.

Ráadásként különleges ajándékkal is kedveskedünk az ifjú párnak, nászéjszakájukat az exkluzívan berendezett nászutas lakosztályunkban tölthetik el. Amennyiben családbarát hotelünkben szállásolják el meghívott vendégeiket - ehhez ötvenöt szobával állunk rendelkezésükre -, úgy részükre másnapra ingyenes felfrissülést ajánlunk a hotel wellness részlegén.

A manapság divatos All inclusive esküvők megrendezése is van lehetőség Önöknél?
Igen. Természetesen All inclusive esküvők lebonyolítását is vállaljuk. Számos ajánlatunk között az all inclusive esküvő már akár személyenként 6900 forintos áron is megrendelhető. Kínálatunkkal a gasztronómia szinte minden szegmensét lefedjük a magyaros házias ízektől a nemzetközi konyháig.

Természetesen nem csupán esküvők, hanem egyéb családi vagy céges rendezvények, konferenciák teljeskörű lebonyolításával is állunk vendégeink rendelkezésére. - tette hozzá Fördős Barbara.

2014-12-12

KISALFÖLD TREND A FACEBOOKON
IMPRESSZUMMÉDIAAJÁNLATELÉRHETŐSÉGEKTERJESZTÉSI PONTOKÁSZF