2018. 09. 25. kedd, Eufrozina, Kende


Rovatok

Celebek

Érdekes, olykor különös celeb hobbik

 

Mindenkinek kell, egy kis kikapcsolódás vannak, akik olvasással, mások sportolással vezetik le a stresszt. De akadnak olyanok is akik, meglepő dolgokkal ütik el szabadidejűket.

 

Leonardo DiCaprio és az akciófigurák

Leo szenvedélye valószínűleg gyermekkorában indult és az óta is tart. A most már Oscar-díjas színész akciófigurákat gyűjt. Azok közül is a kedvencei a Star Wars szereplőit formázó figurák, és azokból is sikerült begyűjtenie a legritkább darabokat.

Nicole Kidman és a Nintendo

A gyönyörű színésznő hobbija az, hogy Nintendo játékokkal múlatja az időt. Egyik kedvence a Dr. Kawashima féle Mennyi idős az agyad? – és számos olyan játék, ami az agyat tréningezi. Azért erre nem számítottunk, arra tettük volna le a voksunkat, hogy valami jóval nőcisebb hobbija van a színésznőnek.

Angelina Jolie és a tőrök

Talán nem is lepődünk meg nagyon azon, hogy Angelina vonzódik a tőrökhöz, talán még a Tomb Raider-es időkből maradt meg ez a rajongás..kitudja. Fiát, Maddoxot is rászoktatta az éles tárgyak szeretetére, így sokszor mennek együtt beszerzőkörútra.

Johnny Depp és a babák

Azért erre mondtunk egy húhát! Johnny kedvenc elfoglaltsága ugyanis a babázás. A színész úgy gondolja ez az egyik legjobb játék, amit gyerekekkel lehet játszani, hiszen bárkinek a bőrébe bújhat a babák segítségével. Azonban, ha színész már unja, hogy babákat öltöztet, és a frizurájukkal bíbelődik, akkor másik hobbija felé fordul, és galambcsontvázakat gyűjt…

Reese Witherspoon és az antik cuccok

A bájos színésznő egyik dilije az antik anyagok gyűjtése. Állítólag már a világ minden tájáról szerzett néhány ősrégi terítőt, kárpitot, függönyt és hasonlókat. A legtöbbet bolhapiacokon szerzi be. Emellett süt-főz, hegyet mászik és snowboardozik. 

2016-03-07

KISALFÖLD TREND A FACEBOOKON
IMPRESSZUMMÉDIAAJÁNLATELÉRHETŐSÉGEKTERJESZTÉSI PONTOKÁSZF