2018. 09. 25. kedd, Eufrozina, Kende


Rovatok

Aktuális

Esküvői ruha WC-papírból – Extrém? Döntsétek el Ti!

Amikor tervezgetjük, hogy milyen lesz majd az esküvői ruhánk, milyen díszítés és anyag lesz majd a legjobb, akkor valószínűleg nagyon kevés embernek jut eszébe az, hogy a felhasznált anyag a Wc-papír legyen. Ez a trend is, mint nagyon sok más extrém ötlet, Amerikából származik és abszolút meghódította már magának az ottani menyasszonyokat.

Minden nő szeret tervezgetni, fantáziálni, főleg akkor, ha arról a bizonyos nagy napról van szó. És mi más is állhatna az álmodozás középpontjában, mint a ruha, az hogy milyen legyen a színe, a szabása, legyen-e pluszdíszítés vagy sem. Ilyenkor persze rögtön az árak is szóba kerülnek, hiszen valljuk, be nem mindenki teheti meg azt, hogy ezt a tényezőt nem veszi figyelembe. Nos, akkor most azok a menyasszonyok fellélegezhetnek, akik csak vágyják a csodálatosan pompázó ruhakölteményeket, ugyanis itt egy új és olcsó valamint nagyon megmosolyogtató anyag, amelyből készülhet a ruha… bizony ez nem más, mint a WC-papír.

Tudjuk, első elég bizarrul hangzik, hiszen maximum a fürdőszobánkban tudjuk elképzelni a használatát. Pedig a tengerentúlon már javában hódítanak ezek a ruhák. Menyasszonyok százai képesek több ezer dollárt is kifizetni csak azért, hogy egy híres tervező elkészítse vágyálmaik ruháját, méghozzá vécépapírból. Hiszen a hozzávaló meglehetősen olcsó. A képeket elnézve pedig, káprázatos ruhacsodák alkothatóak meg belőle. Azt már mindenki döntse el maga, hogy igennel vagy nemmel szavaz erre az új divatra.

 

2015-06-30

KISALFÖLD TREND A FACEBOOKON
IMPRESSZUMMÉDIAAJÁNLATELÉRHETŐSÉGEKTERJESZTÉSI PONTOKÁSZF