2018. 09. 24. hétfő, Gellért, Mercédesz


Rovatok

Ara trend

 

FEHÉRNEMŰ

A menyasszonyi ruha alatti láthatatlan fehérneműnek ezen a napon különösen fontos szerepe van. Királynői ruhához királynői fehérnemű, hogy tökéletesen álljon a menyasszonyi ruha. Luxus fehérnemű a magabiztos fellépésért és a nőies megjelenésért.

A menyasszonyi fehérnemű sokkal többet jelent, mint a nők által nap, mint nap alsó ruházatként hordott bugyi és melltartó gyűjteménye! Legyen a kiválasztott esküvői fehérnemű szép, nőies és elegáns, legyen az esküvői fehérnemű az esküvői együttesed egyik legizgalmasabb darabja. Egy jól megválasztott esküvői fehérnemű, esküvői alakformáló fehérnemű felveszi és korrigálja a test alakját. A mai divatnak megfelelően befolyásolhatod vele az alakodat (vonzó derék és dekoltázs), hogy a menyasszonyi ruhád a legjobban álljon rajtad! Ajánlunk pár tippet ahhoz, hogy miként válaszd ki a mennyasszonyi ruhához illő fehérneműt. Milyen fajta fehérneműt viselj a testalkatodtól, az menyasszonyi ruha modelljétől függően vagy annak megfelelően, hogy milyen szeretnél lenni a nászéjszakán.

Pánt nélküli menyasszonyi ruha = fűző, pánt nélküli melltartó

A fűző (angolul: Corset, a magyar nyelvben a Míder szó is használatos) a menyasszonyok legkedveltebb esküvői fehérnemű darabja. A legtökéletesebb alakformáló a hátul szalagos fűző, mellyel akár 6-8 cm-es alakformálást is el lehet érni. A fűző a legnépszerűbb választás a pánt nélküli menyasszonyi ruhákhoz. Az esküvői ruha úgy tűnhet mintha rádöntötték volna, de csak akkor, ha megfelelő fűzőt használsz. Miután kiválasztottad a menyasszonyi ruhát, kérd ki a szakértő tanácsát azzal kapcsolatban, hogy milyen fajta fehérnemű ajánlott hozzá: pánt nélküli, fűző típusú vagy a nyakba csatoló típusú. A fehérneműpiac a fűzők és egyéb fehérneműk széles skáláját kínálja.

A pánt nélküli melltartó is jó megoldás, de a fűző a szerkezeténél, szabásánál, anyagánál fogva jobb tartást ad. Megemeli a mellet és előnyös dekoltázst alakít. A nagyobb kosárméretű menyasszonyok részére is bátran ajánljuk, mert megfelelő tartást biztosít. Az extra méretű, duci menyasszonyok részére viszont elsősorban csak a fűzőt ajánljuk.

Pántos (ujjatlan) menyasszonyi ruha = fűző, pántos formázott push-up melltartó

Ha a pántok elég szélesek, akkor több lehetőség közül lehet választani. Pántos "formázós" (szivacsos, vagy push-up) melltartó, merevítős melltartó valamint fűző. A legpraktikusabb és legelőnyösebb viselet most is a fűző. Összességében sokféle melltartót tudunk ajánlani az esküvői ruhák alá, de a fűző (míder) a legtökéletesebb megoldás. Megfelelően formázza a mellet, jó tartást biztosít, valamint kitűnő alakformáló esküvői fehérnemű. A tévhittel ellentétben a fűző KÉNYELMES VISELET (ha megfelelő méretet és minőséget választunk).

Milyen fehérneműt válasszak?

Minden mennyasszony megérdemel egy különleges anyagból készült fehérneműt, melynek lágy a tapintása és amely kielégíti elvárásait, amikor felölti magára.

Amikor elkezded keresni az esküvői ruhádat, ajánlott egy új melltartó vásárlása, mégpedig amelyiket az esküvőn fogod hordani. Mindez azért olyan fontos, hogy minden próbánál azzal a fehérneművel próbáld a ruhát, amelyet viselsz majd a nagy napon is. Úgyszintén felpróbálhatod a fűződ is a mennyasszonyi ruha alá (ha a modell lehetővé teszi). Ki fogja emelni a derekad, ezzel segítve a ruhát, hogy tökéletesen rásimuljon az ideális testkontúrodra.

A fehérnemű legfontosabb eleme

Leheletkönnyű csipkével, hímzéssel egyéb minőségi kiegészítőkkel díszített push-up melltartók, kosaras és kosárnélküli melltartók alul és oldalt csipkével gazdagon díszítve, gyönyörű mellformát biztosító szivacsbetétes push-up melltartók a tökéletes dekoltázsért.

Van olyan melltartó, amely illik hozzád minden szem-pontból, csak meg kell találnod! A tökéletes melltartó olyan, amelyben érzed, hogy a lehető legkényelmesebb hatást kelti, kívánod megérinteni az anyagát oly kellemes tapintású, méretre nem bő, de nem is túl szűk, egyszerűen tökéletes.

Amikor melltartót választasz, biztos kell légy abban, hogy a kosarak tökéletesen illeszkednek melleid méretéhez. Ne szorítsanak úgy, hogy egy bevágott vonal jelenjen meg a mell és a kosarak között, de ne legyen annyira bő sem, hogy minden mozdulatnál rés képződjön köztük, hiszen egyik sem szemet gyönyörködtető látvány, és a figyelmedet is elvonja az igazán lényeges dolgokról.

Valamint, ha a melltartó túlságosan nagy, fennáll a kockázat, hogy felhúzódjon a pántja a hátadon, ami valljuk be nem szép látvány. Egyszóval, ha a melltartó ideális, akkor mindig kényelemérzetet és élvezetet fog nyújtani.

Az utolsó dolog, amire szükséged lenne az esküvőd napján és a nászéjszakádon az, hogy a melltartóddal ügyetlenkedj, vagy mindig húzogasd és igazgasd.

Mi a megoldás a túl nagy vagy túl kicsi méretek esetében?

A mellmérettől függően a melltartó kényelemérzetet kell, hogy nyújtson. A nagymellű nők esetében ajánlott a minimiser (kicsinyítő) melltartó, amely a push-up melltar-tóval ellentétben, egy kosármérettel csökkenti a mellmé-retet, eltakarva a mellek nagyobb felületét, anélkül hogy leszorítaná ezeket.

A kismelleket segíti a push-up melltartó. Ez úgy van meg-szerkesztve, hogy nagyobb mellek hatását kelti, úgy hogy felemeli és középirányba igazítja őket, ezáltal létrehozva egy gyönyörű, lágy tapintású és szexi dekoltázst.

Szivacsos vagy szivacs nélküli melltartót válasszak?

Melltípustól és melleid alakjától függően választásod tetszés szerint eshet egyszerű vagy megduplázott melltartóra. Figyelembe véve a különböző termékeket, amelyet a piac kínál, széles skálából választhatsz, így minden mennyasszony megtalálhatja a neki legmegfelelőbbet. Talán éppen azért tűnik ilyen nehéznek a választás, mert túl sok az alternatíva!

A legújabb divat a szilikonnal vagy ragasztóval ellátott melltartó. A szilikonos melltartó, sokkal természetesebb megjelenést kölcsönöz viselőjének, míg a ragasztóval ellátott nagyon hasznos, amikor egy hátul kivágott menyasszonyi ruhát viselsz. Ezek gyakorlatilag a mellhez tapadnak és semmilyen módon nem igényelnek pánt általi rögzítést.

Illeszd össze az esküvői fehérneműdet a menyasszonyi ruháddal!

2015-04-01

KISALFÖLD TREND A FACEBOOKON
IMPRESSZUMMÉDIAAJÁNLATELÉRHETŐSÉGEKTERJESZTÉSI PONTOKÁSZF