2018. 09. 25. kedd, Eufrozina, Kende


Rovatok

Miss Alpok-Adria 2014

 

 

 

Folynak a Miss Alpok-Adria előkészületei! 

Idén is, mint minden évben próbáljuk minél színesebbé varázsolni a szépségverseny döntőjét. Ezúttal műsorvezetői posztra Harsányi Leventét kértük fel, hiszen számos sikere mellett köztudottan jó ebben a szerepben is.

A Miss Alpok-Adria fellépői között köszönthetjük az egykori Megasztáros Hient, Newik-ot a határon túl is elismert DJ-t és producert, valamint a The Voice - Magyarország Hangja című műsorban feltűnt énekest, Berkes Olivért. Newik és Olivér, közös Good Bye című dalukkal is fellépnek majd a szépségversenyen.

 

 

Harsányi Levente

A következő tévéműsorokat vezette: Aszfaltbetyár, Zenefon, Top 10: Slágerlista, Luxor, Dalnokok Ligája, Vásott Kölykök, Csináljuk a Fesztivált, A Dal, Legenda.

Híres rádióműsorai voltak többek között a Telefonbetyár és a Kukori.

Jelenleg az MTVA képernyőjén a Játék határok nélkül, a Magyarország szépe és a SzerencseSzombat műsorvezetője.

Díjai: Legjobb rádiós műsorvezető 2001, 2002.

 

 

 

 

Hien (Nguyen Thanh Hien)

2013. március 6-án, azaz Hien 19. születésnapján jelent második nagylemeze. Az új album a Sweet talk elnevezést kapta. Az album angol nyelvű. Az albumnak az énekesnő a zeneszerzője.

Elismerések:

2010 - Viva Comet legjobb videoklip

2014 - Nagy Duett

2014 - Viva Comet legjobb női előadó

 

 

 

 

 

 

Newik

2013. augusztusában Newik karrierje óriási lendületet vett a magyar zenei piacon. Elkészítette első saját zenéjét, a My Love-ot, amely az FLD Records gondozásában jelent meg. A dal elsöprő sikert aratott az életérzésével, és a 2013-as év legnagyobb hazai nyári slágereként tartják számon.

Közel 8 éves zenei tapasztalat után Newik Magyarország élvonalbeli DJ-i közé tartozik. A zene és a közönség felé irányuló alázata teszi őt egyedülállóvá.

 

 

 

 

 

 

 

 

Berkes Olivér

Olivér a The Voice tehetségkutató műsorban jelentkezett. Mesteréül Caramelt választotta, aki nagy példaképe. A párbajon Harót Balázs ellenfele volt de Caramel őt vitte tovább az élő-showba.

Sokáig volt válogatott sportoló, de abba kellett hagynia, ekkor döntötte el, hogy az éneklésre fordítja minden energiáját.

 

 

 

A verseny időpontja: 2014. december 13. 17:00

Helyszíne: ETO Park Vásártér

A belépés ingyenes!

A szavazás: www.cityinfo.hu

 

KISALFÖLD TREND A FACEBOOKON
IMPRESSZUMMÉDIAAJÁNLATELÉRHETŐSÉGEKTERJESZTÉSI PONTOKÁSZF