2018. 09. 25. kedd, Eufrozina, Kende


Rovatok

Aktuális

Fotelből ágy? Lehetséges, ráadásul magyar találmány!

Zseniális magyar találmány forradalmasítja a bútor piacot, hiszen mindennapi helyzetekre kínál megoldást a Paq fotel. A bútor úgy lett kitalálva, hogy napközben fotelként vagy éjjeli szekrényként funkcionál, este pedig ágyként használható. Használata rém egyszerű, csak össze vagy épp szét kell cipzárazni és már használhatjuk is kedvünk szerint.

Nagyon praktikus tud lenni a kis életterekkel rendelkezőknek is, hiszen mindig ott a dilemma, hogy hogyan rendezzük be a néhány négyzetméteres szobát úgy, hogy az kényelmes legyen és ne túlzsúfolt. Ilyenkor általában kompromisszumokat kell kötnünk. Itt jön képbe a Paq fotel, ugyanis nagyon kicsi helyet foglal és még praktikus is, amellett, hogy szemet gyönyörködtető. De nem csak akkor jó, ha kéznél van, ha kicsi a tér, hiszen a váratlanul betoppanó vagy több napra is maradó vendégeket, legalább van hova fektetni.

De, hogy is kezdődött minden?

Akkor kezdődött, amikor Géza, a Paq fotel megalkotója új helyre költözött, mindösszesen egy ajándékba kapott szivacsmatrac társaságában.  A matrac sok helyet foglalt és nem is nézett ki valami jól. Jó lett volna egy fotel is, ezért megpróbálkozott annak megalkotásával, de akárhogy is csűrte csavart a szivacsot, sehogy se sikerült. Hosszú hónapos töprengéssel és próbálkozásokkal eltöltött idő után, egyik nap egy papír téglalapból hengert hajtogatott, benyomta az egyik oldalát, ami ettől úgy nézett ki, mint egy szék. Ezt az elvet követve még aznap este elkészült az első fotel prototípusa.

 

Azóta már kinőtte magát és bárki számára elérhető ez a remek kis design bútor, a következő színekben: piros, zöld, kék, narancs, lila. Minden Paq fotel belső része szürke, így lényegében, mi dönthetjük el, hogy melyik színt válasszuk. Tisztítása egyszerű, csak le kell cipzárazni a huzatot és mosógépben kimosni.

Egy kis kedvcsináló hozzá :)

 

Ha érdekesnek találod, akkor kattints ide és nézelődj :)

 

Képek és videó forrása: maform.hu/products/paq-chairhu

 

2016-03-10

KISALFÖLD TREND A FACEBOOKON
IMPRESSZUMMÉDIAAJÁNLATELÉRHETŐSÉGEKTERJESZTÉSI PONTOKÁSZF