2018. 09. 25. kedd, Eufrozina, Kende


Rovatok

Celebek

Hírességek, akik egy rajongójukkal házasodtak

 

Sokunkkal előfordult már, hogy belezúgtunk valamelyik mozi sztárba. De csak keveseknek adatik meg, hogy hozzá is menjen kedvencéhez. Szóval, ha arról álmodtok, hogy egyszer megadatik Nektek is egy ilyen tündérmese, akkor ne adjátok fel, hiszen van rá esély. Lássuk is azok közül néhányat, akiknek sikerült.

 

 

Lisa Kudrow és Michel Stern

Lisa és Michel a Jóbarátok indulását követően találkoztak és szerettek egymásba. Kudrow, akkor már ismert volt, hiszen a sorozat előtt is szerepelt már egy-két filmben. Hiába járt már korábban a műsorvezető Conan O’Brien-el, még is ez mondtható a színésznő első komoly kapcsolata, ha értitek ;)

Kelly Preston és John Travolta

Travolta és Preston a Zűrös páros forgatásán találkozta még 1987-ben. Állítólag Kelly már korábban kinézte magának a színészt. Találkozásuk után 4 évvel összeházasodtak és, azóta is együtt vannak.

Katie Holmes és Tom Cruise

Katie, Tommal kötött házassága után is sokszor nyilatkozta azt, hogy már tiniként is teljesen oda volt a színészért, így minden bizonnyal egy tündérmese vált valóra, amikor Cruise feleségül. A kapcsolatuk gyümölcse egy kislány Suri. Szomorú, hogy később, nem úgy alakultak a dolgok és inkább elváltak, rosszindulatú pletykák szerint, azért mert Katie nem tudta elviselni a szcientológiai egyház nyomását.

Anne Hathaway és Adam Shulman

Adam, aki ékszerész, de belekóstolt már a színészkedésbe és a producerkedésbe is, megismerkedésük előtt is gyakran álmodozott Anne-ről. A pár 2008-ban ismerkedett meg és 2012-ben házasodtak össze, hamarosan megszületik első babájuk is.

Jessica Alba és Cash Warren

Jessica Alba, korunk egyik legszebb színésznői közé tartozik, ám meglepő módon nem egy hírességet választott társának, hanem Cash Warrent-et, akivel még a Fantasztikus négyes forgatásán találkoztak 2004-ben. Ahol Cash produkciós asszisztensként dolgozott.

Nicolas Cage és Alice Kim

A gyönyörű ázsiai Alice pincérnőként dolgozott, amikor megismerkedett a színésszel. Nem sokkal később Cage el is vette feleségül (ez már a harmadik házassága). 2004-ben kötötték össze életüket, és szerelmükből egy gyermek is született.

Elvis és Priscilla

Történetük igazán megkapó, hiszen Priscilla csak 14 éves volt, amikor 1959-ben találkozott az énekessel Németországban. A lányt Elvis nem sokkal később Gracelandbe költöztette és 1966-ban feleségül vette.

Tobey Maguire és Jennifer Meyer

Jennyifer (aki egyébként ékszertervező) és Tobey 2003-ban a Vágta című film forgatásán találkoztak és rá négy évre meg is esküdtek, azóta született két gyermekük.

2016-03-04

KISALFÖLD TREND A FACEBOOKON
IMPRESSZUMMÉDIAAJÁNLATELÉRHETŐSÉGEKTERJESZTÉSI PONTOKÁSZF