2018. 09. 25. kedd, Eufrozina, Kende


Rovatok

Celebek

Hírességek, akik meglepően hasonlítanak egymásra

 

Sok olyan testvérpár van Hollywoodban, akik annyira hasonlítanak egymásra, hogy le se tagadhatnák a rokoni szálakat, mint pl.: Chris és Liam Hemsworth. De mi most azokból a sztárokból szemezgettünk, akik nem állnak rokoni kapcsolatba egymással, mégis hajlamosak vagyunk őket összetéveszteni.

 

Ian Somerhalder és Chace Crawford

Igazi szexszimbólumok – nem is véletlenül! Tengerkék szemek és sármos arc párosul mind a két színészhez, annyira hasonlítanak, hogyha egy alkotásban kapnának szerepet, kapkodni kellene a fejünket, hogy követni tudjuk, ki kicsoda.

Isla Fisher és Amy Adams

A két vörös szépség, hamar belopta magát a színünkbe, hiszen mind a ketten bájosak és tehetségesek. Isla karriere pár évvel hamarabb kezdődött, mint az olasz Amy-nek, azonban mostanra mindkettőjük pályafutása halad a csúcs felé.

Nina Dobrev és Victoria Justice

Nina és Victoria akár meg is tréfálhatna minket április elsején, annyira egyformák. Victoriával egyetemben mindketten vidámak és mosolygósak, miközben a karrierük szárnyal felfelé és a határ a csillagos ég.

Zooey Deschanel és Katy Perry

Zooey és Katy olyannyira hasonlítanak egymásra, hogy akár testvérek is lehetnének. Míg Deschanel kisasszony a filmiparban ér el sikereket, addig Perry a zeneiparban jeleskedik.

Javier Bardem és Jeffrey Dean Morgan

Markáns arcél, igéző barna szempár és huncut mosoly, ráadásul mindez duplán. Javier és Jeffrey nagyon hasonlítanak egymásra.

Keira Knightley és Natalie Portman

Mindkettőjük karrierje magas ívben szárnyal felfelé, tehetségesek, gyönyörűek, ráadásul megdöbbentően hasonlítanak egymásra.

2016-03-01

KISALFÖLD TREND A FACEBOOKON
IMPRESSZUMMÉDIAAJÁNLATELÉRHETŐSÉGEKTERJESZTÉSI PONTOKÁSZF