2018. 09. 22. szombat, Móric


Rovatok

Címlapon

HOTEL LAJTA PARK - modern gasztronómia a város szívében, amiről még mindig kevesen tudnak.

 

A 4 csillagos Hotel Lajta Park Mosonmagyaróvár szívében, csendes, nyugodt, zöld környezetben helyezkedik el, közvetlen a Lajta folyó mentén, 10 km-re az osztrák és szlovák határtól. A hotel egy első osztályú éttermet üzemeltet, melynek ajtaja nem csak a szállóvendégek részére áll nyitva.

Mottónk: „Egy hely, ahol a Vendég, a modern felszolgálás és a konyhaművészet találkozik, és barátságot köthet.”

Ez a mondat hűen tükröz minket, hiszen a kifinomultság, a mesteri ízek, a részletekre való odafigyelés, művészi megformálás és a kellemes hangulat az, amivel nálunk találkozhat a Vendég.

Ételeink ugyanolyan gondossággal készülnek, mint ahogyan a mindennapjainkban otthon is főzünk. Minden alapanyagunk minőségi, friss, és frissen készül.

Éttermünkben a nemzetközi és a magyar konyha remekei mellett híres hazai borkülönlegességekkel is várjuk az ide betévedőket. 24 fős klimatizált éttermünk naponta 11:30 és 15:00 óra, valamint 17:30 és 22:00 óra között tart nyitva.

Hétköznap és vasárnap 15:00 óráig heti ebédajánlattal várjuk a kedves Vendégeket, hétvégén és esténként hetente megújuló szezonális étlappal készülnek a szakácsok, akik a finom étkek elkészítésének mesterei.

Éttermünket leginkább a heti ebédajánlatainkkal kívánjuk bemutatni, ezért mindenkor többféle 3 fogásos menü szerepel étlapunkon. Úgy valljuk, hogy a menük kóstolásával kaphat leginkább átfogó képet a Vendég éttermünk konyhájáról.

A szálloda üzemeltet egy 24 fős grillteraszt is, szintén a Lajta folyóval határolva. Az áprilisi jó idő beköszöntével nyitja meg kapuit, és egészen szeptemberig nyitva tart.

Grillteraszunk mindig magas színvonalat és meleg fogadtatást ígér. A vacsora nem csak egy étkezés Nálunk, hanem egyben pihenés, kellemes közös program, beszélgetés, meghitt együttlét. A csapat biztosan megteremti hozzá az atmoszférát: hangulatos fények, ínycsiklandó fogások, gasztronómiai újdonságok.

Legyen részese egy gasztronómiai csodának, mert itt elvarázsoljuk!

 

Amit kínálunk:

- kifinomultság

- mesteri ízek

- részletekre való figyelés

- kellemes hangulat

- művészi megformálás

- egyedi élmény

 

Sikerünk titka abban rejlik, hogy adottságainkat és lehetőségeinket magas szinten ki tudjuk használni. Ami az éttermek egy részének csak költséget jelentő kötelező felszerelés, az számunkra lehetőség az elégedett vendégkör növelésére és a szolgáltatások hatékonyabb értékesítésére.

Célunk az, hogy megértsük a Vendég igényeit, megismerjük elképzeléseit és problémáit.

 

 

Nálunk mindig a Vendég az első. Fiatalos, lendületes csapatunk mindent megtesz azért, hogy Ön az étkezése alatt felszabadultan és kényelmesen érezhesse magát, és még a pénztárcája sem csorbul, hiszen remek ár-értékarányt biztosítunk.

Ismerjék meg Önök is az „arany háromszög” központját, Mosonmagyaróvárt és benne a minden igényt kielégítő 4 csillagos Hotel Lajta Parkot.

 

 

 

9200 Mosonmagyaróvár, Vízpart utca 6.

info@hotellajtapark.hu

www.hotellajtapark.hu

www.facebook.com/hotellajtapark

2014-12-04

KISALFÖLD TREND A FACEBOOKON
IMPRESSZUMMÉDIAAJÁNLATELÉRHETŐSÉGEKTERJESZTÉSI PONTOKÁSZF