2018. 08. 21. kedd, Hajna, Sámuel


Rovatok

Ezo

Indigó-, kristály- és szivárvány-gyerekek

Korunk különleges gyermekei

Ez a három generáció azért kapta a furcsa - indigó, kristály, szivárvány - elnevezést, mert az aurájuk színei, az energiamintájuk leginkább a nevüket adó dolgokhoz hasonlít.  Az indigó-gyermekeknek rengeteg indigókék szín van az aurájukban. És persze, itt vannak a kristály-gyermekek.

Az első, amit észreveszel rajtuk, a szemük: hatalmasak, beléd hatolnak, és bölcsebbek, öregebbek, mint maga a gyerek. A kristály-gyermek szeme - ha rád néz - hozzád kapcsolódik, hipnotizál, és azon veszed észre magad, hogy a lelked ott áll meztelenül előtte, mindent láthat. Talán észrevetted már, milyen gyorsan népesítik be földünket az ilyen gyerekek. Mind boldogok, elégedettek és megbocsátók. A fénnyel dolgozók új generációja ők, egészen picik, alig hét évesek, és nem is hasonlítanak az előző nemzedékhez. Sok szempontból ideálisak a tulajdonságaik, azt az irányt mutatják, amerre az emberiség fejlődik – és az bizony jó irány.

Az előző generáció szülötteit, akik most héttől talán huszonöt évesek, nevezzük indigó-gyermekeknek.
Pár tulajdonságuk hasonlít a kristály-gyermekekéhez. Mindkét nemzedék nagyon érzékeny, szenzitív inkább, és különleges képességeik vannak, fontos életcélokkal rendelkeznek. A fő különbség a temperamentumukban rejlik. Az indigó-gyermekek harcos szelleműek, mert közös céljuk a minket már nem szolgáló régi rendszerek ledöntése, felszámolása. A kormányokkal harcolnak, az elavult oktatási és jogi rendszerekkel, amikben már nincs többet semmi logika. Ehhez kemény elhatározottság és erő kell. Azok a felnőttek, akik általában utálják a változást és a kényelem hívei, félreérthetik az indigó-gyermekeket. Rendszerint sikerül is őket besorolniuk valamilyen pszichiátriai rendellenesség „dobozába”, mint például a hiperaktivitás, a figyelemhiányos rendellenesség.
Persze, ha gyógyszeresen kezelik, az indigók nagy része elveszti csodás érzékenységét, a szellemvilág ajándékait, a harcos szellemet. Ennek ellentéteképpen a kristály-gyermek nyugodt és kiegyensúlyozott. Persze, hisztizhet néha, de a legtöbb esetben megbocsátó és könnyen kezelhető. A kristályok nemzedéke az indigók által vágott ösvényen jár. Az indigó-gyermek megy előre - bozótvágó késsel a kezében -, és eltakarít mindent, ami zavaros, ami útban van. Utána megy a kristály-gyermek, a már megtisztított ösvényen, egy már biztonságosabb és békésebb világba. Ott majd a félelmet nem ismerő szivárvány-gyermekek tehetik azt, amit tenniük kell: adhatnak. Az indigó-gyermekek nagy része tisztánlátó.
A kristály-gyermekek aurája opálos, ezernyi pasztellszínnel. Imádják a köveket és kristályokat, vonzódnak hozzájuk. A szivárvány-gyermekek szivárványszín energiát sugároznak, olyat, amivel mi mind teremtődtünk, ami az egészségünket és kiegyensúlyozottságunkat biztosítja.

Az indigó-gyermekek megérzik, ha hazudnak nekik.
Ugyanúgy, ahogy a kutyák megérzik a félelmet. Tudják, mikor nem mondanak nekik igazat, mikor atyáskodnak felettük, mikor manipulálják őket. És mert közös céljuk egy új, egységes világ megteremtése, hogy ebbe az irányba terelgessenek minket, az indigók belső „hazugságérzékelője” kikapcsolhatatlan. Mint már mondtuk, a harcos szellemük sok felnőttet megrémít, és mert nem viselik el a hazugságot, sokszor nem tudnak számunkra hétköznapi szituációkban, akár otthon, az iskolában vagy a munkahelyen megfelelni. Egyszerűen nem tudnak másképp cselekedni, mint ahogyan éreznek, nem tudják tettetni, hogy minden rendben van. Így aztán gyakran kerülnek orvos kezébe, aki aztán nyugtatókat és erős gyógyszereket rendel el.

A kristály-gyermekek velük született spirituális képességeit is gyakran félreértik.
A kristály-gyermekeknek gyakran van telepatikus képességük, ettől aztán sokkal később kezdenek el beszélni, mint kortársaik. Nem  ritka, hogy csak három, négy éves korban. De a szülőknek még sincs gondjuk addig sem a kommunikációval. Épp ellenkezőleg.
A kristály-gyermekek szülei valamiféle elméből-elmébe kommunikációval boldogulnak, nem is rosszul, gyerekeik pedig telepátiával, maguknak kitalált jelbeszéddel és hangokkal, sőt, dallamokkal segítenek rá. A baj akkor kezdődik, a kristály-gyerekkel, ha a hivatalos felmérések, - épp a kései beszédkezdés miatt - abnormálisnak, óvoda és iskola éretlennek, sőt autistának minősítik őt.

Az autizmus definíciója teljesen világos
E szerint az autista személy a saját kis világában él, és nincs kapcsolata az azon kívül állókkal. Az autista azért nem beszél, mert nincs mit mondani a másoknak, nem érdekli, hogy gondolatait megossza velük.

De a kristály-gyermekek nem ilyenek
Épp ellenkezőleg. Szinte mindenkihez láthatatlan szálak kötik, kommunikatívak, kedvesek és simogatók. És tehetségesek, filozófiai és szellemi téren is. Szinte hihetetlen mértékű kedvességgel és érzékenységgel fordulnak a külvilág felé. A kristály-gyerekek mindig tudják, érzik, kinek van szüksége egy ölelésre, egy puszira. Egy autistát ez nem érdekelné.

 

Szivárvány gyermekek a válaszok az imáinkra:
A szivárvány-gyermekek csak most vannak születőben, ahogy a kristály gyermekek egyre növekednek, lassan felnőttek lesznek. A szivárvány-gyermekek dolga talán az, hogy pótolják az ezerszínű fényt, ami egyre kevésbé ér minket, pedig szükségünk van rá. Mintha csak kimennénk a mezőre, a napfényre, tőlük is a szivárvány minden színében pompázó energiát kapunk.

A 2000 év után kezdtek eljönni hozzánk, kiemelkedően magas, 90 feletti spirituális számmal. Nagy fejjel és szemmel születnek. Bár születési körülményeik rendben zajlanak, egészségesen jönnek világra, mégsem sírnak fel, hanem nézelődnek átható szemecskéikkel.

Gyakran csak az első atrocitásra sírnak fel először. Ők már így születtek, nem szükségesek a lelki tréningek, csak arra kell vigyáznunk nevelésük kapcsán, hogy ne roncsoljuk képességeiket, hanem saját ütemben hagyjuk felébredni, fejlődni. Ha körülnézel egy játszótéren, iskolában észreveheted, egyre többen vannak és gyorsan népesítik be földünket az ilyen gyerekek. Ők a mi isteni voltunk megtestesítői, és példák arra, mekkora spirituális fejlődési lehetőségeink is vannak. A szivárvány-gyermekek e földön sosem éltek még. Tulajdonságait tekintve némiképp az indigó és kristály gyermekek kombinációja. Az indigó túlontúl mozgékony volt, a kristály pedig inkább magába forduló, ezért a szivárvány gyermek lélek már kellően ötvözte ezen tulajdonságokat. Visszahúzódó, kevésbé harsány, szemlélő, de szükség esetén óriási lelki energiáit összpontosítja. Megbocsátó, nem hisz pusztán a jóban és a rosszban, nem sarkalatos, figyel, tanul, tanítja előző generációit. A szivárvány gyermek első perctől nagyon jól megérti magát szüleivel, édesanyjával, külső szemlélők által nehezen érthető nyelven, gondolati úton kommunikálnak.

A szivárvány gyermekek azért születtek, hogy adhassanak, taníthassák, környezetüket, spirituális fejlődésüket és lélektisztaságot tanítsanak. A szivárvány-gyerekek szellemiségük csúcsán vannak már születésükkor. Aurájukban pedig a szivárvány színeit láthatjuk. Gyakran tudatos gyógyító energiákkal születnek. A szivárvány-gyermekek kristály vagy gyémántgyerekek utódjaiként igyekeznek leszületni a földre. A szivárvány-gyermekek szivárványszín energiát sugároznak, olyat, amivel mi mind teremtődtünk, ami az egészségünket és kiegyensúlyozottságunkat biztosítja.

 

És amire vigyáznunk kell?

Képességeiket nem szabad korlátok közé szorítani. Nevelésük nem áll meg a nagyanyáink elveinél, nem fogadják el és sosem fogják megérteni, ha magyarázatként csak azt mondjuk neki, hogy: csak azért mert mi felnőttek vagyunk te meg gyerek. Nem zsarolhatjuk érzelmileg, hogy nem fogjuk szeretni, ha nem lesz jó gyerek és nem térdepeltethetjük a sarokban. Nincs más dolgunk, mint mindent szépen elmagyarázni neki, amihez igen, sok erő s türelem kell és még több pozitív rezgés. Nincs más dolgunk, mint HAGYNI fejlődni saját útján. MEGMAGYARÁZNI mindent, amit szeretne és csupán a veszélyre kell MEGTANÍTANI őket és fel SEGÍTENI, ha elesnek. Minden mást már ismernek.

2016-06-03

KISALFÖLD TREND A FACEBOOKON
IMPRESSZUMMÉDIAAJÁNLATELÉRHETŐSÉGEKTERJESZTÉSI PONTOKÁSZF