2018. 09. 24. hétfő, Gellért, Mercédesz


Rovatok

Tech

Intelligens babakocsi? – Nincs is olyan messze!

 

Azt már tudjuk, hogy az okos eszközöké a jövő és, hogy már javában folynak a kísérletek és prototípus gyártások különböző intelligens járművek megalkotására.

Most pedig a kismamákat célozták meg az önjáró babakocsival. Egyelőre még csak a tervek készültek el, ugyanis a gyártáshoz még gyűjti a pénzt a Smartbe cég, és ahogy alakul nem is olyan valószínűtlen, hogy akár már jövőre belefussunk egy-egy ilyen babakocsiba.

 

 

Természetesen nem csak ennyit tud majd a bébi járgány, ugyanis a tervek szerint saját klíma rendszerrel rendelkezik majd, megmelegíti az ételt és véd a baba tolvajok ellen is. Mint mindennek, ennek is lesz olcsóbb és drágább verziója is, az előbbi ára olyan 400 dollár körül mozog majd az utóbbiért pedig akár 3200 dollárt is elkérhetnek majd (inkább nem is váltjuk át forintba J ). Viszont a drágább verzióban külső és belső kamera is lesz majd, amivel láthatjuk minden mozdulatát csemeténknek és azt is tudjuk, épp merre van, ha netán más indulna sétálni vele.

Nos, mindenki döntse el maga, hogy mennyire hasznos vagy épp haszontalan lenne majd egy ilyen babakocsi. A többi pedig még a jövőzenéje…

 

 

2016-06-29

KISALFÖLD TREND A FACEBOOKON
IMPRESSZUMMÉDIAAJÁNLATELÉRHETŐSÉGEKTERJESZTÉSI PONTOKÁSZF