2018. 09. 22. szombat, Móric


Rovatok

+1

Kirobbanó energia gyógygombákkal

Számos gombafajt ismerünk melyek egy részét zamatos ízük, más részét pedig gyógyító hatásuk miatt fogyasztjuk. A köztudatban "gyógygombaként" ismert növények nem csak betegségek esetén alkalmazhatóak, hanem szervezetünk energiaszintjének és az általános életminőség javítására is: folyamatos szellemi túlterheltség, erős fizikai igénybevétel, stresszes állapot esetén is segítségünkre lehetnek. Használatukkal fokozhatjuk szervezetünk stressztűrő képességét, növelhetjük sportteljesítményünket, terhelhetőségünket, javíthatjuk szellemi teljesítőképességünket, így alkalmazásuk kifejezetten ajánlott sportolóknak, diákoknak, menedzsereknek valamint betegségek alatti lábadozás során.

A Pure Gold Organic prémium minőségű bio gyógygomba kivonatok egyedülálló gyártástechnológiával készülnek. A koncentrált hatóanyag tartalmú termékek széles skálán alkalmazhatóak az egészség megóvása érdekében. Jó hatással vannak az immunrendszerre, szervezetünk energia szintjére, a szív- és érrendszerre, a koleszterinre és a vércukorszintre. A Pure Gold Organic készítmények minőség szempontjából egyedi és kivételes értéket képviselő színfolt az európai és magyar étrend-kiegészítők piacán. A bio alapanyagoknak és az egyedi gyártástechnológiának köszönhetően a készítmény a gyógygombákban lévő valamennyi szerves és szervetlen hatóanyagot tartalmazza, tehát sokkal hatékonyabbnak bizonyul a forgalomban lévő gyógygombákból készült kapszuláknál.

A Pure Gold Organic Cordyceps Sinensis 2x Forte Formula with Bio Reishi and Shiitake folyékony kivonatban lévő három féle gomba külön-külön is nagy jelentőséggel bír, azonban egymás hatását erősítve még több energiához juttatja a szervezetet.

Shiitake gomba

A Shiitake gombát leggyakrabban a legyengült immunfunkciók helyreállítására, rákos megbetegedések, valamint meghűlés, hörgőgyulladás, influenza és más vírusfertőzések megelőzésére, illetve kezelésére és a krónikusan magas koleszterinszint csökkentésére használják. Idős embereknél fontos immunstabilizáló anyag (fiatalít), fiataloknak pedig a stressz és a fáradtság ellen nyújthat segítséget. A Shiitake gombát antivirális, baktérium- és gombaellenes, immunstimuláns és tumorellenes gombaként tartják számon. Enyhíti a máj gyulladásos folyamatait, védi a májat. Csökkenti a vérnyomást, az LDL-koleszterin szintet és lassítja az érelmeszesedés folyamatát.

Cordyceps Sinensis

A Kínai hernyógomba (Cordyceps sinensis) erősíti az immunrendszert, vitalizál, növeli az energiaszintet. Jótékonyan hat a tüdő és a szív munkájára, növeli a szexuális teljesítőképességet, fokozza a termékenységet. Kutatási eredmények bizonyítják, hogy a gombakivonat hatóanyaga pozitív hatással van az asztma és más légzőszervi megbetegedések kezelésében, valamint a diabétesz kiegészítő terápiájában. Japánban kutatják a gomba máj- és vesevédő szerepét. A Kínai hernyógomba növeli a szervezet teljesítőképességét és az ellenállást a fáradtsággal szemben. Több kísérletben nyert megerősítést az a megfigyelés, hogy a Cordyceps kiegyensúlyozza a lelki állapotot, csökkenti a stressz indukálta feszültséget, és depresszió esetén is igen hatásosnak bizonyult.

Reishi gomba

A Reishi jelentése: a "halhatatlanság növénye". Japánban Reishi-nek hívják, Kínában Ling Zhi-nek. A Reishi gombát, a Föld egyik legszebb gombájának tartják. A Pecsétviaszgombaként, vagy Ganoderma gombaként is ismert gombafaj a nevét onnan kapta, hogy kalapját és tönkjét vastag, fényes lakkréteg borítja. Az egyik leghatékonyabb gyógyító növényként tartják számon Kínában már 4 ezer éve. A Reishi gyógygomba segítséget nyújthat az immunrendszer erősítésében, rákos megbetegedések esetében kiegészítő terápiaként, allergia, reumás ízületi gyulladás kezelésében, Alzheimer és Parkinson kór, májbetegségek, magas vérnyomás, álmatlanság és szorongás kezelésében.

 

 

Pure Gold Organic
Cordyceps Sinensis 2x Forte
Formula with Bio Reishi and
Shiitake folyékony kivonat
www.szeretematestem.hu

 

2015-05-08

KISALFÖLD TREND A FACEBOOKON
IMPRESSZUMMÉDIAAJÁNLATELÉRHETŐSÉGEKTERJESZTÉSI PONTOKÁSZF