2018. 09. 25. kedd, Eufrozina, Kende


Rovatok

Miss Alpok-Adria 2014

 

KROKKO a cipők világa, a Miss Alpok-Adria Győr-Moson-Sopron Megye Szépe főtámogatója

A családi tulajdonban lévő KROKKO cipőboltok 30 éve igyekeznek kiszolgálni a győri vásárlók igényeit. Amit cégünk a kezdetektől képvisel, az a minőségi termékek és az elérhető ár összhangja. A több évtizedes tapasztalatainkat elsősorban a gazdag mintakollekció kialakításában és bővítésében, a minőség biztosításában kamatoztatjuk. Arra törekszünk, hogy maximálisan megfeleljünk vevőink igényeinek, a változó piaci elvárásoknak.

Üzleteinkben minden szezonban megtalálhatóak a legnagyobb világmárkák  legnépszerűbb képviselői: Tamaris, Rieker, Bugatti, Josef Seibel, s.Oliver, Mustang, Claudio Dessi, Lux, Via Roma, Carinii, Bioeco, Conhpol, Roberto Verbano, The Flexx, tavasztól pedig a Gerry Weber. A felnőtt minőségi divat lábbelik mellett, hangsúlyt fektetünk a Batz biopapucsokra is.
 

Az olasz The Flexx brand minden alkalomra készít lábbeliket és csakis a legpuhább és legtermészetesebb alapanyagokat alkalmazza a cipőkészítés folyamata során. Az olaszországi Tuscanyban készülnek a speciálisan a gyárnak szabadalmaztatott technológiával előállított cipők, ahol az innováció és a hagyományos gyártási folyamatok találkoznak. A különleges szabadalomnak köszönhetően a cipők rendkívül rugalmasak, pehelykönnyűek és mégis jól csillapítják a rezgést. Egyedi design-ja, az ún. 'Stitch and Turn' design biztosítja az egész napon át tartó kényelmet.
 
Termékeink színes palettájával arra törekszünk, hogy vásárlóink ki tudják fejezni személyiségüket, hiszen az ő megelégedésükre forgalmazunk minden egyes pár cipőt.

Szakszerű és kedves kiszolgálással segítjük a legmegfelelőbb választást. Eladóink  stílustanácsot is szívesen adnak, és őszintén megmondják ha valamelyik cipő nem áll jól. Üzleteinkben a cipők mellett a divattáskák, bőrtáskák, pénztárcák is hangsúlyos szerepet kapnak, hiszen ugyanolyan fontos kiegészítők, mint a megfelelően megválasztott lábbeli.

 

Mivel a család minden tagjára gondolunk, a MEMO gyerekcipők választékát a MEMO Baby cipőkkel kibővítettük.

A MEMO kiemelten jó minőségű gyermeklábbeli, a gyerkőcöknek legmegfelelőbb természetes anyagokból, klasszikus stílusban készülnek. A termékcsalád egyedülálló tulajdonsága a talpon található diagnosztikai rendszer. Szakemberek több éves körültekintő kutatás során felismerték, hogy a MEMO cipőkben is alkalmazott szerkezeti és összeszerelési technológia, hatékony módszer a leggyakrabban előforduló testtartási problémák megelőzésére és kezelésére.

 

 

A MEMO Baby cipők abban különböznek a nagyobb gyerekek számára készített MEMO cipőktől, hogy  a MEMO Baby gyermekcipők talpán nincs diagnosztikai felület, sem szupináció,  mivel ezeknek a cipőknek a fő funkciója a megelőzés és a megfelelő fejlődési lehetőség biztosítása, nem pedig a diagnosztika vagy a korrekció, hisz a láb ebben a korban még nagy változásokon meg keresztül. 

 

Szeretettel várjuk a cipők világában!

 

KROKKO cipőboltok:

Árkád Győr - 9027 Győr, Budai út 1. +36-30/556-8606

Győr Plaza - 9024 Győr, Vasvári Pál u. 1. +36-30/556-8567

Győr Belváros - 9021 Győr Jedlik Ányos u. 14. +36-30/556-8047
 

e-mail: info@krokko.hu

web: http://www.krokko.hu/

facebook: https://www.facebook.com/krokkocipo

 

 

2014-12-03

KISALFÖLD TREND A FACEBOOKON
IMPRESSZUMMÉDIAAJÁNLATELÉRHETŐSÉGEKTERJESZTÉSI PONTOKÁSZF