2018. 09. 25. kedd, Eufrozina, Kende


Rovatok

Celebek

Milyen újítással készülnek, és mit kapnak a vesztesek az Oscar gálán?

 

Oscar lázban ég a világ, néhány hete kiderült az idei év jelöltjei és mindenki várja már a gálát. Hazai viszonylatokat tekintve, hatalmas elismerés lenne, ha a Saul Fia című film az Oscar szobrocskát is megnyerné. De amire talán a leginkább kíváncsi a világ, hogy idén végre megkaparintja-e a díjat Leonardo DiCaprio A Visszatérőben nyújtott alakításáért. Mi drukkolunk!

 

Nagyszerű újítással lepnek meg minket az idei Oscar gálán!   

Képzeld, idén minden eddiginél izgalmasabb lesz a legmenőbb filmes gála, mégpedig azért, mert a szervezők 2016-tól megváltoztatják a díjátadó egyik szabályát.

A szervezők 2016-tól megváltoztatják a díjátadó egyik szabályát. Eddig minden évben ugyanúgy zajlottak a győztesek köszönőbeszédei. A nyerteseknek 45 másodpercük volt arra, hogy köszönetet mondhassanak. Ilyenkor általában a színészek igyekeznek minél gyorsabban elmondani, hogy kinek hálásak, és csak sorolják egymás után a neveket. A szervezők ezt elégelték meg és idéntől minden jelöltnek le kell adnia egy listát azok nevével, akiknek köszönetet, akar mondani, a neveket egy vetítővásznon fogják lefuttatni majd a háttérben, így lesz idő megható vagy épp szellemes, személyes történetekre, az unalmas listák helyett. Azért ennek már nagyon itt volt az ideje.

Eléggé meglepődtünk azon, mit kapnak az Oscar-díj vesztesei!

Mindenki azt gondolná így elsőre, hogy csak az nyer az Oscar-on aki az ikonikus aranyszobrocskával távozik, de ez tévedés! Ugyanis a vesztesek egy 200.000 dolláros ajándékcsomagot kapnak vigasztalásul.

Kiderült, akkor sem kell magukba roskadniuk a hírességeknek, ha nem nyernek semmit. Mivel az Akadémia és a szervezők gondoskodnak a vesztesekről is, és mindenkit egy 200. 000 dollárt, vagyis közel 55 millió forintot érő csomaggal örvendeztetnek meg. De mégis mit rejthet egy ilyen csomag?

A luxuscsomagok összeállításáért a Distinctive Assets nevű cég felel, akik egy sajtóközleményben elárulták, hogy úgy állították össze a csomagot, hogy a gazdag filmsztárok is örömüket leljék az ajándékokban és kellően kényeztetve érezzék magukat.

Lássuk a listát, mit is kapnak a vesztesek:

  • 10 napos utazás Izraelbe, természetesen első osztályon (55 000 dollár)
  • 1 éves korlátlan autóbérlési lehetőség egy német autómárkánál (45 000 dollár)
  • 15 napos gyalogtúra Japánba (45 000 dollár)
  • Különböző luxus bőrápoló krémek (31 200 dollár)
  • Különleges fitness csomag (6 250 dollár)
  • Lézeres bőrfeszesítés (5 530 dollár)
  • Vámpíros mellfelvarrás (1 900 dollár)
  • 3 személyi edzés Jay Cardiellóval, a híres wellness szakértővel (1 400 dollár)
  • Egy hordozható párologtató (250 dollár)

2016-02-26

KISALFÖLD TREND A FACEBOOKON
IMPRESSZUMMÉDIAAJÁNLATELÉRHETŐSÉGEKTERJESZTÉSI PONTOKÁSZF