2018. 09. 24. hétfő, Gellért, Mercédesz


Rovatok

Tech

Nagyszerű sporteszköz az Aeyo

 

Az Aeyo egybe olvasztja a görkorcsolyát, biciklit és rollert. Mechanizmusát tekintve, alapját két egysoros görkorcsolya adja, amelyek egy kormányos vezetőkerékhez kapcsolódnak. Az Aometics müncheni cég, ezzel a sporteszközzel szeretné megkönnyíteni a munkába járást.

Stabilabb, mint egy görkorcsolya, mivel tépőzáras pántok rögzítik a lábat, bármilyen cipőben használhatjuk, és mivel nincs ülés része, ezért az öltözékünkre sem kell különösebben oda figyelnünk, nem úgy, mint a biciklinél. Egész testünket átmozgatja, ezért egészségünknek is jót tesz.

Kevés helyet foglal, így akár az autó csomagtartójában is elfér, de akár vállon is hordozható. Mivel keskeny, ezért a kis helyeken is gyorsan és könnyen el tudunk férni vele. A haladást a vezetőkerék garantálja, a kormány markolata alatt vannak elhelyezve a kézifékek, melyekkel a görkorcsolyákat egymástól függetlenül is lehet fékezni.

 

Összességében az Aeyo helytakarékos, környezetkímélő, javítja a kondíciót, kényelmes, utcai ruhában is használható a mintegy 450 eurós közlekedési eszköz.

 

2016-03-16

KISALFÖLD TREND A FACEBOOKON
IMPRESSZUMMÉDIAAJÁNLATELÉRHETŐSÉGEKTERJESZTÉSI PONTOKÁSZF