2018. 08. 21. kedd, Hajna, Sámuel


Rovatok

Címlapon

Neo Garden, ahol a hűvös éjszakákon forró hangulat vár!

Idén nyártól a Club Neo közönsége sem marad „árván”! A szórakozóhely hivatalos facebook oldalán jelent meg április közepén az alábbi üzenet: „Kiköltözünk a szabadba!”, május 16-án megnyitotta kapuit Dunaszegen a Neo Garden.

A már jól ismert szigetközi szórakozóhely idén nyártól a Neo brand fennhatósága alá került, ahol a természet és a szabadságérzet kapja a főszerepet, mindezt a legjobb nyári dallamú club és retro slágerekkel vegyítve.

A Club Neo-hoz hasonlóan itt is az „Egy belépő, két zenei stílus” szlogen csalogatja a nagyérdeműt. Hogy ez mit is takar pontosan?

A Neo Garden is két tánctérrel rendelkezik. A House Garden, azaz a nagyterem a legtrendibb clubslágereket prezentálja, olyan házigazdák társaságában, mint a 2014-es év lemezlovasa Newik, a gyömrői Allure-ból ismert Dragon S, Ati, vagy éppen a bősi fenegyerek Alex.

A Garden kistermében, a Retro Terasz a házibuli slágerek, valamint a 80-as, 90-es évek muzsikáinak kedvelőit csábítja a szabadba, olyan lemezlovasok kíséretében, mint DJ Rnő, vagy DJ Solymi.

Természetesen a House Gardenben a házigazdákon kívül megfordulnak majd az ország legjobb lemezlovasai is! A nyitóbulin Bárány Attilával szórakozhatott a nagyérdemű közönség, de a lemezjátszók mögé áll Voksán Virág, Metzker Viktória, a Stereo Palma, Purebeat, Edo Denova, vagy éppen az USA-ból érkező PHNTM is.

Élő zenében sem lesz hiány, ugyanis a Neo Garden-ben ad egész estés koncertet Magyarország egyik legismertebb zenekara a Punnany Massif, de az Ocho Macho, vagy épp az ország legjobb bulizenekara a Delta koncertjén is garantált lesz a fergeteges hangulat.

A nyár közepén egy buli erejéig felcserélődnek a szerepek, ugyanis a nagyteremben a pöttyöslabdahuszár Dj Dévényi Tibi Bácsi és Dj Miller vár mindenkit egy nosztalgikus zenei időutazásra.

A Dunaszegre való kijutás kérdésében is segítünk!

A rendezvények éjszakáin a győri Nemzeti Színház mögötti buszmegállóból kb. 20 percenként folyamatosan indulnak az ingyenesen igénybe vehető partybuszok, melyek közvetlenül a Neo Garden bejáratához szállítják a vendégeket. A Duna Taxi jóvoltából pedig kedvezményes áron juthat ki mindenki a Szigetköz legnagyobb szórakozóhelyére.

Neo Garden VIP!

A Neo szabadtéri színhelyén a kiemelt vendégek minden igényét kielégítő VIP szekció közvetlenül a fellépők környezetében, külön kiszolgáló személyzettel, italpulttal és rálátással a helyszínre található.

A Neo-ból már jól megismert barátságos személyzet természetesen a Gardenben is a legfinomabb koktélokat, italokat készíti el a környék legjobb közönsége számára.

 

 

2015-06-05

KISALFÖLD TREND A FACEBOOKON
IMPRESSZUMMÉDIAAJÁNLATELÉRHETŐSÉGEKTERJESZTÉSI PONTOKÁSZF