2018. 09. 24. hétfő, Gellért, Mercédesz


Rovatok

Ezo

Radiesztézia 2. rész

Radiesztézia mérés és a földsugárzások

Földsugárzások fajtái, káros földsugárzások

A sugárzási sávok polaritása 3 irányú lehet, melyek a szervezetre gyakorolt hatásuktól függően lehetnek:

Negatív polaritású sugárzási (sáv) zónák, ezek energiát vesznek el a szervezettől, így negatív hatásúak.

Pozitív polaritású sugárzási (sáv) zónák, melyek pozitívan hatnak a szervezetre energiatöltő működésük révén, de a hosszabb idejű energetikai túlserkentés már károsíthatja a sejteket (pl. kettős vízér, melynek polaritása pozitív).

Semleges polaritású sugárzási (sáv) zónák, amikor a sugárzás semmilyen hatást nem gyakorol az emberi szervezetre.

Földsugárzások fajtái, földsugárzások leírása:

Geológiai-földsugárzás, Vízér-földsugárzás, földsugárzó-Vortexek, Hartmann-háló földsugárzás, Curry- háló földsugárzás, Szent György és Ley-háló földsugárzás, egyebek: Tigris-háló, Benker Cubical System, Black Lines,  Straight Lines.

Geológiai földsugárzás: A geológiai törésvonalak mentén megjelenő sugárzásokat nevezzük geológiai törésvonal sugárzásnak. A földkéreg állandó mozgásban van, és nyilvánvalóan repedéseket hoz létre ez által. A rétegek eltolódása, fagyás, olvadás, belső feszültség, valamint vetődések révén jön létre. Minél vékonyabb a repedés, annál koncentráltabb és intenzívebb a kisugárzási erő és hatása. A törésvonal geológiafüggő sugárzás, vagyis keletkezhet, és meg is szűnhet, a sugárzás térben és időben változhat. Érdemes évente bevizsgálni jelenlétét és annak mértékét.

Általában 10-20 mm szélességű, de előfordulhat akár 200 mm szélességű törésvonal is.

Vízér-földsugárzás: Szivárgó vizet szállító járat a talaj különböző rétegeiben, mely relatíve kis vízmennyisége folytán számunkra nem átjárható. Ez a lassan szivárgó víz mozgása által, a föld rétegeivel való súrlódás eredményeként jött létre és kb. 4-7 Hz körüli frekvenciát állít elő. Energiáját a föld belsejéből és a térhálós szerkezetből nyeri. Frekvenciái közel állnak az emberi belső frekvenciához, ezért károsító hatása igen jelentős, mivel negatív polaritással rendelkezik, azaz energiát vesz el a szervezetből. Minél keskenyebb a vízér, annál nagyobb problémát okoz, mivel koncentrálódik a sugárzási energia (nem a víz „sugároz”, hanem csak módosítja, modulálja és polarizálja a Föld belsejéből áramló energiákat). A föld alatti vízszivárgásoknál a víz útja geológiailag meghatározott és a víz áramlási iránya (folyásiránya) a legalacsonyabb energiaszintű pont felé történik. Három kategóriába sorolhatjuk a vízereket, ezek lehetnek a keskeny vizek (200-400 mm széles), melyek negatív élettani hatása a legjelentősebb, normál vizek (400-800 mm széles) és a 800 mm-től akár 15 méterig terjedő vizek is. Ezen kívül megkülönbözethetünk egyszeres (egy vízzáró réteg van) és kettős vízérsugárzást (két vízzáró réteg van). Az egyszeres vízér polaritása negatív hatású, míg a kettős vízér polaritása pozitív hatású. Mesterségesen is elő lehet állítani vízereket, ilyen pl. a padlófűtés, melynek hatására enyhe pozitív vagy negatív polaritású vízér hatás mérhető az aurában. A padlófűtés egyben felerősítheti a többi káros földsugárzások hatását, sőt még az elektromágneses teret is.

Földsugárzó-Vortexek: Azaz energiaörvények, melyek a különböző földsugárzások egymásra hatásából jönnek létre. Ezek az energiaörvény-központok viselik a legtöbb koncentrált energiát, így ezek központjában elhelyezni, pl. az ágyat, kifejezetten káros az egészségre és az alvásra nézve. Léteznek pozitív vortex energia örvények is, de ezek igen ritkák.

Hartmann-háló földsugárzás: Dr. Ernst Hartmann geo-biológus által 1950-ben „felfedezett” majd szabadalmaztatott, Földünket hálóként befedő sugárzás, mely a Föld pozitív és negatív mágneses erőtereinek találkozási pontján jött létre. Valójában ezt a sugárzást egy magyar ember írta le először, Csalány Ferenc gépészmérnök 1938-ban.

Az ún. Hartmann-háló, pontosan É-D és K-Ny irányban alkot elektromágneses hálót, illetve tér-rács rendszert. Ahol az É-D-i és K-Ny-i Hartmann vonalak találkoznak, ott Hartmann kereszteződések jönnek létre. Kereszteződési pontjaiban erős térörvény jön létre, melyek kifejezetten károsíthatják a csakrák energia és forgásrendszerét. A sáv rendszer normális körülmények között, egy 300 mm széles ingersávot hoz létre, melynek egyik fele pozitív, a másik fele negatív polaritású, közepén pedig semleges polaritás van. Érdekes tulajdonsága, hogy éjszaka 0 óra és 3 óra között a sugárzás intenzitása az egyébként szokásos intenzitás háromszorosára is megnő. Így, az alvási periódusban jóval több energiát elvisz az embertől, mint napközben. Ha valaki Hartmann keresztben alszik, igen nagy a veszélye ebben az időpontban az anginás rohamnak, szívinfarktusnak, illetve az asztmás rohamnak. A Hartmann sáv érdekes tulajdonsága ezen kívül még, hogy 36 óránként vándorol, ez a Föld mozgásával van kapcsolatban. A vándorlási időzónát mindenképpen figyelembe kell venni földsugárzás mérés esetén.

Curry-háló földsugárzás: A Hartmann-hálóhoz képest 45 fokkal van elforgatva, így É-Ny, D-K, DNy és É-K irányban alkot hálót. Nem olyan károsító hatású sugárzás, sőt vannak pozitív Curry sugárzási helyek is. Itt az enyhe rácsszerkezetű töltőtér jó hatással lehet még a gyerekekre is. A Curry sávok kereszteződéseiben létrejönnek azonban a Curry pontok, amelyek már túl serkentőleg hathatnak, és kifáraszthatják úgy az idegrendszert, mint a szívet. Építkezés és alvás szempontjából a pozitív Curry tér a legjobb.

Szent György és Ley-háló földsugárzás: energiáját a Föld erőteréből nyeri. A hálót szabályos, de eltérő polaritásokkal rendelkező sávok alkotják, melyek közepe mindig Szent György vonal, a struktúrát a Föld „idegáramstruktúrájának” is nevezik. A Szent György vonalat 2 oldalról szimmetrikusan körülvevő vonalak közé tartozik a Ley-vonal, melynek polaritása mindig negatív. Ez zárja le a Szent György struktúrát. A sávok és a struktúrák találkozási pontja adja a hatalmas energetikai sugárzást. Itt olyan erős töltő tér található, mely rövid idő alatt túltölti az ember energetikai rendszerét. Ha Szent György vonal kereszteződik a Ley vonallal, mindig pozitív polaritás lesz, mert a Szent György polaritása intenzívebb, mint a Ley vonal polaritása. A Szent György vonal széle fantasztikusan erős, ha valakinek belelóg a feje alvás közben, biztos, hogy migrénes fejfájással szenved, ha pedig benne fekszik a vonalban, alvászavarral küzd. A Szent György struktúrák léte régóta ismertek, hiszen a papok a templomi oltárok helyét bemérték, és olyan Ley kereszteződésbe helyezték el, ahol kettős vízér is áthaladt. A Ley vonal polaritása negatív, a kettős vízér polaritása pozitív, így egy gyógyító jellegű semleges sugárzási zónát tudtak kijelölni. Ezen a helyen azonban nem célszerű 10 percnél tovább tartózkodni. A Szent György keresztezésekben kozmikus csatornák is vannak. A Szent György hálóknak vannak kitüntetett pontjai is, ahol a vonalstruktúrák egy adott ponton keresztezik egymást, és 15 fokos szöget zárnak be egymással. Ezeket a Föld akupunktúrás pontjainak is nevezzük. Ezekre a helyekre nem szabad építkezni, mert hatalmas az energetikai mező, a kisugárzás.

Földsugárzások károsító hatása az emberi szervezetben

Vízér földsugárzás okozta panaszok:

Hosszanti vízér-földsugárzás: Leukémia, Bechterev-kór, Sclerosis Multiplex, vesezavarok, visszerek, érszűkületek, általános fizikai gyengeség, immungyengeség, idegi zavarok, gerincmeszesedés, meddőség, Parkinson-kór, gyomorpanaszok.

Fejen áthaladó: szürkehályog, süketség, idegi zavarok, mély alvás, nyálmirigytő gyulladása, Parkinson-kór.

Mellkason áthaladó: koszorúér elmeszesedés, mellhártyagyulladás, váll és kar ízületek gyulladása, hát-gerinc fájdalmak.

Hason áthaladó: prosztatagyulladás, húgyhólyag zavarok, ágybavizelés, meddőség, menstruációs zavarok, érszűkület, csípőízület kopása, derékfájdalom.

Vízkereszteződés:

Fejen áthaladó: depresszió, alkoholizmus, agresszió, az egész testben alulműködési zavarok

Mellkason áthaladó: asztma, allergia, tüdő és légúti panaszok, gyengeség, keringési zavarok

Vízér-Hartmann kereszt földsugárzás:

Fejen áthaladó: agydaganatok, arcüreg és torokgyulladások, egyéb elváltozások

Mellkason áthaladó: szívelégtelenség, tüdő, gyomor, máj zavarok

Hason áthaladó: komoly zavarok, elváltozások a hasi szervekben, nőgyógyászati betegségek, rosszindulatú elváltozások

Térden áthaladó: térdízületi gyulladás, visszerek, érgyulladások

Hartmannkereszt-földsugárzás okozta panaszok:

Fejen áthaladó: Epilepszia, agyvérzés, agydaganatok, migrén, fokozott látás és hallásromlás

Mellkason áthaladó: szívinfarktus, szívritmusbeli zavarok, krónikus tüdőgyulladás és légúti megbetegedések, pajzsmirigy gyulladásai, krónikus vállízületi gyulladás

Hason áthaladó: ciszták, allergia, gyomor –nyombélfekély, vese-máj betegségek

2015-09-08

KISALFÖLD TREND A FACEBOOKON
IMPRESSZUMMÉDIAAJÁNLATELÉRHETŐSÉGEKTERJESZTÉSI PONTOKÁSZF