2018. 09. 22. szombat, Móric


Rovatok

Szeretem a testem

 

Romantika a fürdőkádban

Szeretnél egy kis romantikát csempészni a hideg, téli hétköznapokba? Akkor lepd meg a kedvesed egy igazán romantikus fürdővel.

A párok folyamatosan leleményes módokat találnak arra, hogy feldobják a kapcsolatukat, de néha a jó öreg, bevált romantikus dolgok azok, amire szükség lehet. Egy romantikus fürdő jól bevált módszer, hogy ébren tartsátok a tüzet a kapcsolatotokban.  A tökéletes fürdő elkészítéséhez a kulcs, hogy mind az öt érzéket megérintsük.

Látás

Az első benyomás a látásból ered, valószínűleg biztos akarsz lenni benne hogy egy azonnali ’Wooow’ hatást érsz el. Alakítsd át a rendes fürdőszobádat a fantázia szüleményévé. Próbálj játszani a fényekkel, a félhomállyal, használj gyertyákat különböző méretben és színben, és állítsd be előre az egész jelenetet. Töltsd tele buborékkal és szórd tele rózsaszirmokkal a kádat és az egész környezetét.

Szaglás

Telítsd a fürdőt a kedvesed kedvenc aromájával, illatával. Akár füstölőt, illatos olajat, gyertyát akár egy finom háztáji illatot használsz, mind-mind bővítik a romantikus élményt. Ismert romantikus virágillat a levendula vagy a jázmin, amely relaxáló és nyugtató hatású, vagy olyan ellenállhatatlan illatot is használhatsz, mint a vanília, narancs vagy fahéj.

Ízlelés

Ha már a buboréközön közepén egy halom rózsasziromban ül kedvesed, ajánld neki a romantika ízét, érzéki ételek formájában. A csoki például egy olyan dolog, amit könnyen bevethetsz a fürdőszobában, mindenféle bonyodalom nélkül. Örömteli pillanatokat élhettek át, miközben egymást próbáljátok etetni. Egy pár csokiba mártott eper, pezsgővel kísérve, több mint kielégítő lehet. Figyelj a részletekre, így látszani fog, hogy mennyire törődsz vele. Ha kicsit különlegesebben szeretnéd megválogatni az ételeket, akkor az osztriga, avokádó vagy a chili paprika afrodiziákumként hathat és biztos megfűszerezi a romantikus estéteket. Ha pedig egy nem olyan szokványos italt szeretnél, mint a pezsgő, akkor keverj neki valamilyen koktélt, amit szeret.

Hallás

A legkönnyebb módja, hogy elérd a romantikus hatást, a zene. Választhatsz eredendően romantikus zenét, vagy játszhatod neki a számotokra fontos dalokat.

Érintés

Természetesen, amit nem szabad elfelejtened egy romantikus esti fürdő tervezésénél az az érintés.  Legyen kéznél olaj, hogy felajánlhass egy masszázst kedvesednek.  Amikor úgy gondolja, hogy kijönne a fürdőből, legyen kéznél tiszta törülköző vagy fürdőköpeny, hogy a hangulat ne vesszen el az este további részére sem.

A víz borzalmasan izgató érintését csak partnered keze múlhatja felül, a víz alatt, testeden. Mi történik, ha egy kis közös fürdésből közös kalandozás lesz? Szabályok a fürdőben szexelőknek!

A víz ideális hely a meghitt együttlétekhez, hiszen nem csak tisztít, hanem frissít, élénkít, nyugtat és ellazít. A víz az embert vidámmá, féktelenné, vaddá, majd 

gyengéddé és érzékivé teszi. Ezért aztán partnerünkkel valódi érzéki ünnep a pezsgőfürdőzés.

Az ember a vízben meztelen és ez által természetes közegbe kerül. A pezsgőfürdőben remekül lehet közösen ellazulni, hiszen itt a vízsugarak masszírozzák és élénkítik a testet, a forró vízgőz, pára pedig nyugtatóan hat az izmokra és az egész szervezetre. Ha pedig a fürdőszobában még pár gyertyát, mécsest, esetleg aromalámpát is meggyújtunk, meghitt atmoszférát teremthetünk. A pezsgő víz, a habfürdő kellemes élményt nyújt. Lazítsunk és használjuk ki a lehetőséget, hogy egymást megérinthetjük, masszírozhatjuk, és kedveskedhetünk a másiknak.

Ha a pár együtt ül a fürdőkádban, a test lemosása intim és élvezetes játékká válhat. A beszappanozásnál csúsztassuk végig kezünket a bőséges habon, fedezzük fel és lazítsuk el partnerünk testét. A görcsösen feszülő izmok a víz alatti masszázsnál gyorsan oldódnak. Így egy feszült nap után is élvezetes lehet az együttlét. Használjuk ki azt a gyógyító és melegítő hatást, amelyet a víz a test izomzatára kifejt!

Masszírozzuk végig partnerünk gerincoszlopát, majd vállát és nyakát. A feszültség a hát, váll, csuklyaizom, tarkó, nyaktő részeken koncentrálódik.

Élvezzük, ahogy a víz bőrünket éri, csurgassuk a vizet partnerünk testére is. Majd kényeztessük egymást még a fürdő után is, dörzsöljük szárazra partnerünket meleg törülközőkkel és kenjük be testét masszázsolajjal vagy testápoló tejjel, ez különösen akkor fontos, ha sokáig áztattuk bőrünket, vagy kiszárítottuk a tusfürdő habjával a bőr felületét.

2015-02-05

KISALFÖLD TREND A FACEBOOKON
IMPRESSZUMMÉDIAAJÁNLATELÉRHETŐSÉGEKTERJESZTÉSI PONTOKÁSZF