2018. 09. 25. kedd, Eufrozina, Kende


Rovatok

Celebek

Rövidéletű sztárházasságok

 

Akadnak a múltban is szép számmal olyan frigyek a hírességek között, amelyek nem tartottak sokáig. Néhány egykori párt válogattunk most össze nektek.

 

Renée Zellweger és Kenny Chesney

2005. május 9-én Renée Zellweger mindössze négy hónapos ismerettség után hozzáment Kenny Chesney country-énekeshez. A frigyet a Virgin-szigeteken kötötték és a romantikus fotók körbejárták az egész világot. Ám a házasság nem bizonyult tartósnak és házasságuk sem tartott tovább 4 hónapnál, hiszen szeptember 15-én érvénytelenítették a házasságot.

Carmen Electra és Dennis Rodman

Carmen Electra és az exkosaras Dennis Rodmann házassága sem volt túl hosszú életű. Rodman kilenc nap múlva kérte a frigy érvényteleníttetését, azzal az indokkal, hogy esküvője idején drog hatása alatt állt.

Britney Spears és Jason Alexander

A legrövidebb sztárházasságot Britney tudhatja magáénak. 2004. január 3-án egy átmulatott Las Vegas-i éjszaka után ment hozzá gyerekkori barátjához, Jason Alexanderhez. A hitvesi élet mindössze 56 óráig tartott.

Bradley Cooper és Jennifer Esposito

A szívtipró Bradley Cooper 2006-ban kolléganőjével, Jennifer Espositoval házasodott össze. A házaséletet 131 napig élte.

Eddie Murphy és Tracey Edmonds

Eddie Murphy 2008. január 1-én Bora Borán vette feleségül a filmproducer Tracey Edmonds-ot, egy éves ismeretség után. Mivel az esküvő nem egy jogilag érvényes ceremónia szerint történt, ezért úgy volt, hogy a pár, amint ismét Amerikában lesz, bepótolja ezt. Erre viszont soha nem került sor, és két hét után el is váltak útjaik

Drew Barrymore és Jeremy Thomas

Drew Barrymore 19 éves volt, amikor először férjhez ment 1994. március 20-án. Ám házassága a bártulajdonos Jeremy Thomassal nem volt hosszú életű és 19 nap múlva befuccsolt, a pár válását két hónap múlva ki is mondták.

Kim Kardashian és Kris Humphries

Kim Kardashian és Kris Humphries egy nagyszabású, állítólag 10 millió dolláros költségvetéssel készült tvshow keretében mondták ki a boldogító igent. A rózsaszínköd csupán 72 napig tartott, és 2011 októberében Kardashian benyújtotta a válási keresetet.

Lisa-Marie Presley és Nicolas Cage

Lisa-Marie Presley a Rock ’n’ Roll királyának lánya, 2002 augusztusában ment hozzá Nicolas Cage-hez Hawaii-on. Alig négy hónap múlva a színész a házasság felbontását kezdeményezte.

2016-03-03

KISALFÖLD TREND A FACEBOOKON
IMPRESSZUMMÉDIAAJÁNLATELÉRHETŐSÉGEKTERJESZTÉSI PONTOKÁSZF