2018. 09. 22. szombat, Móric


Rovatok

Ara trend

 

 

Ruhapróba az Araperla Szalonban

 

A divat célja, hogy adjon: magabiztosságot, kényelmet, hangsúlyozza a szépséget, kiemelje az előnyöket és elfedje a kevésbé előnyös dolgokat. Ez igaz a menyasszonyi ruhákra is.

Számtalan fazonú, anyagú, díszítésű ruhából válogathatunk. A tökéletes ruha mindezt megadja viselőjének.

 

VAJON TUDOK ÖNÁLLÓAN DÖNTENI A MENYASSZONYI RUHÁK KÉPEI ALAPJÁN? 

Nagyon valószínű, hogy nem. Ahogy a hétköznapi életben úgy az esküvői ruhánál még inkább igaz, hogy a meglátni és megszeretni önmagában kevés.

Ami jól áll egy modellen, nem biztos, hogy előnyös saját magunkon.

Egy fénykép kevés ahhoz, hogy valóban lássuk a mi alakunkra szabták-e az áhított ruhát.

Ahhoz, hogy valóban tökéletes legyen megjelenésünk a nagy napon, bizony fel kell próbálni a ruhákat.

 

LÁSSUK, MI TÖRTÉNIK A FÜGGÖNY MÖGÖTT

 

Milyen egy menyasszonyi ruhapróba?

Szánj időt a válogatásra. Átlagosan 1-1,5 órás egy próba. Próbálj fel minél több fazont, hogy kialakuljon, melyik a tökéletes a számodra. A próba alatt a szalon tanácsadói öltöztetnek, Te magad nehézkesen bújnál a ruhákba.  Ha lehet, ne sminkben érkezz a próbára, mert a számtalan csodaszép menyasszonyi ruhát minden esetben felülről adják Rád, így könnyedén a smink a ruha belsejébe kerül. Ha lehet, pánt nélküli melltartót viselj, mert a legtöbb ruhának nincsen pántja.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kit vigyek magammal?

Azokat a családtagjaid, barátnőid, akik igazán a segítségedre lehetnek a választásban. De egy dolgot tarts szem előtt, Neked kell érezned, hogy melyik a tökéletes ruha számodra, kísérőid ízlése eltérhet a Tiédtől.

 

Mennyi ruhát próbálhatok fel?

Amennyit csak szeretnél. Ez a Te időd! Gyakorlatilag kibéreled az egész szalont. Csak Veled foglalkozik mindenki, hogy valóban megtaláld az igazi férfi után az igazi ruhát is.

Ha pedig sikerült rálelni az áhított darabra, nem marad más hátra, mint a kiegészítők kiválasztása: fátyol, boleró, ékszerek, cipő. Mindennek tökéletesen illeszkedni kell a ruhához. Hisz a részletek teszik kifogástalanná a menyasszony megjelenését!

 

 

Ara Trend rovatunk szerkesztője:

Arany Márta

Araperla Szalon

+36 20 371 21 86

www.araperla.hu

 

KISALFÖLD TREND A FACEBOOKON
IMPRESSZUMMÉDIAAJÁNLATELÉRHETŐSÉGEKTERJESZTÉSI PONTOKÁSZF