2018. 09. 22. szombat, Móric


Rovatok

Trendi lány

 

Simogató érintés

Divatosan hálni

A hálóruhák divatja mindig is sokszínű volt és ezután is az marad, hiszen ahány ház, annyi szokás – talán ez az egyik olyan területe az öltözködésnek, amit a divat irányvonalai a legkevésbé befolyásolnak.

A hálóruhához képzetként egyből az éjszaka, és annak esetleges történései kapcsolódnak. Történések, melyeket ellenkező neműekkel lehet elkövetni. Vagyis a hálóruha gyakran a csábítás igen fontos kelléke is, és mint ilyen, a szexis-romantikus darabok is megtalálhatók a repertoárban. A nőiességet hangsúlyozó darabokat legjobb fehérneműt árusító üzletekben keresni. A csipke, organza, szatén és tüll kombinációi bárkiből istennőt varázsolnak, csak oda kell figyelni, milyen testrészeket érdemes hangsúlyozni. Kiemelve az erősségeket, eltakarva a hiányosságokat, illetve elvonva a figyelmet a gyengébben sikerült testtájakról, bárki könnyen habtestű szirénné változhat.

A nők sokkal figyelmesebben választanak hálóinget, mint férjet

Miért olyan népszerű a fehérnemű, ha a szerelem vak?” – hangzik a furfangos kérdés. Mert a nő ősi ösztöne, hogy a férfi figyelmét magára irányítsa, a csábítás fortélyos eszközeivel rabul ejtse. Noha a szerelem vak, a férfiszem nagyra nyílik a sejtelmes kelmék alatt megbúvó női test láttán.

A fehérnemű nem csupán a korszerű öltözködés természetes kelléke, hanem a csábítás és szerelmes együttlét kihagyhatatlan eszköze is. Az apró tangák, a női mellett rejtő finom csipkecsodák, a lenge hálóingek a férfi számára feltárandó titkot jelentenek. Vonzóvá varázsolják és kívánatossá teszik a lágy anyagok mögött rejtőzködő nőt.

„A nők sokkal figyelmesebben választanak hálóinget, mint férjet.” – mondta viccesen Coco Chanel a világhírű divatdiktátor. A mondásban akad némi igazság, de a válogatás lehetősége mindenképpen adott.

Csak te tudhatod, hogy a párodnak mi tetszik, de mi most segítünk, hogy az alakodnak is megfelelő éjszakai öltözéket tudj választani:

A csábító hálóruha általában hálóing (főként spagetti pántos, fenék alá érő szabásvonallal) vagy baby-doll. Az áttetsző fehérnemű vagy a falatnyi tanga bugyi kötelező kellék. Ezen ruhadarabok legtöbbször fekete vagy piros színben kaphatók, bár ezek nem mindenkinek állnak jól, és csábítás ide vagy oda, nem biztos, hogy minden alkalommal ezek a legmegfelelőbbek a nőiesség hangsúlyozására. Bármely más szín is előnyös lehet, nem elfelejtkezve a fehérről, amely a legsokoldalúbb szín jelen kategóriában.

Szexi hálóing

Lefekvés előtt pizsama helyett válassz egy csábító hálóinget. Lehet ez hosszú, földig érő testre simuló vagy éppen sejtelmesen áttetsző. Választhatsz csipkéset, vagy csípőig érőt is. Tetszetős lehet egy romantikusabb virágmintás vagy éppen barackszínű darab is. Ha ezt viseled, biztosan sikert aratsz.

Nagyon divatos azonban a test körvonalát követő, de nem teljesen rásimuló, elasztikus anyagból készült, térd fölött végződő, hosszú ujjú hálóing vagy köntös. Télvíz idején ez különösen kedvelt fazon, hiszen a felsőtestünk nem fázik, a lábainkat meg nyugodtan odaszoríthatjuk kedvesünk lábaihoz egy kis melegedés végett. Viszlát, álmok.

Az eleganciát kedvelőknek áttetsző csipkéből, finom tapintású selyemből készült darabokat ajánlunk.

Ideje hát felkerekedni, hogy beszerezzünk egy új hálóruhát a szekrényünkbe, és az ágyunkba. Nem kell majd sokáig keresgélnünk, hogy megtaláljuk az elképzeléseinknek, saját ízlésvilágunknak, és – hálóruháról lévén szó, nem utolsósorban – céljainknak leginkább megfelelő darabot.

2015-02-12

KISALFÖLD TREND A FACEBOOKON
IMPRESSZUMMÉDIAAJÁNLATELÉRHETŐSÉGEKTERJESZTÉSI PONTOKÁSZF