2018. 09. 25. kedd, Eufrozina, Kende


Rovatok

Miss Alpok-Adria 2014

Szalai Evelin lett Győr-Moson-Sopron Megye Szépe

 

Szalai Evelin lett a Megye Szépe a Miss Alpok-Adria Szépségversenyen. Nemcsak az első három helyezettet díjazták, kiosztották a Közönségdíjat, a Krokko és az Araperla Szépe elismeréseket is. Fellépett Hien, Berkes Olivér és Newik.

 

Tegnap este az ETO Parkban a Miss Alpok-Adria Szépségverseny Győr-Moson-Sopron megyei döntőjén öt órától Newik zenélt a közönségnek, a műsorvezető pedig Harsányi Levente és Ötvös Brigitta a 2013-as Miss International Hungary szépségverseny győztese, a tokyoi döntő negyedik helyezettje volt.

 

 

A rendezvényt a Princess Italy Shop exkluzív kollekciójának divatbemutatójával nyitották meg a döntős lányok. Ezt követően Slezák Antal a verseny megyei főszervezője beszélt a Miss Alpok-Adria Szépségverseny történetéről.

 

 

 

 

 

 

Ezután Krokko-s fehér trikóban és farmerben vonultak fel a lányok. Az egyszerű öltözet a lányok valódi szépségét mutatta meg a zsűrinek. A felvonulás közben be kellett bizonyítaniuk, hogy a kommunikációs készségük is kiemelkedő. A feladatnak köszönhetően könnyen kiderülhetett, ki az, aki nemcsak a külsejével hódít.

 

 

 

 

 

 

A verseny folytatásában a lányok bikiniben vonultak fel a színpadon, a közönség legnagyobb örömére. A versenyzők magabiztosan sétáltak ki a közönség elé a keveset takaró ruhadarabokban, amelyet a Mania biztosított a számukra. A felvonulás után Hien varázsolta el a közönséget csodás hangjával.

A koncert után következett Berkes Olivér és Newik, majd a várva várt eredményhirdetés.

 

 

 

Benkó Dóra második, míg Hauk Jennifer az első udvarhölgy lett, Szalai Evelin pedig a 2014-es Győr-Moson-Sopron Megye Szépe címet nyerte el.

A Cityinfon tartott közönségszavazást Kovács Réka nyerte.

 

 

 

Megválasztották a Krokko, az Araperla és a Trend Optika különdíjasát is, az előbbi nyereményét Szabó Regina, míg az utóbbi kettőjét Borsodi Erika vehette át.

 

 

 

 

 

Hauk Jennifer és Benkó Dóra helyezésükkel automatikusan, Kovács Réka pedig a verseny Cityinfo mobil alkalmazásán kapott szavazatai alapján indulhat az Miss Alpok-Adria Szépségverseny országos középdöntőjében. Szalai Evelin pedig az országos döntőben képviseli megyénket.

 

 

 

2014-12-14

KISALFÖLD TREND A FACEBOOKON
IMPRESSZUMMÉDIAAJÁNLATELÉRHETŐSÉGEKTERJESZTÉSI PONTOKÁSZF