2018. 09. 24. hétfő, Gellért, Mercédesz


Rovatok

Ezo

 

Számsorokba rejtett üzenetek az angyaloktól.

Álltál már sorban, egy hivatalban, kezedben egy sorszámmal, ami valami különös módon fontosnak tűnt? Vannak ismétlődő számok, amik főleg akkor bukkannak fel, ha életedben változás áll be? Volt, hogy túl nagy jelentőséget tulajdonítottál egy-egy számnak? A számok fontosak, hiszen megjelölnek, pontosítanak, beazonosítanak. Ám a spirituális világnak is van egyfajta „számkód-rendszere”!

Ha kéréssel, kérdéssel fordultál égi segítőidhez, akkor valószínűleg már te is jártál úgy, hogy vártad a választ és tanácstalanul azon őrlődtél: vajon elég figyelmes voltam? Üzentek már, és nem vettem észre?

A számok szakrális üzenete

Ahogyan a „lila” szó - bármilyen színnel is írjuk - a lila színt jutatja eszünkbe, úgy takar egy-egy szám egy-egy szakrális üzenetet. Így képviselnek a hozzád tartozó számok is csak arra a számra jellemző rezgést, ami tulajdonképpen egy üzenet: egy bátorítás, egy harcra hívás, vagy épp egy figyelmeztetetés. Elemzésük, megértésük csupán nyitottság és gyakorlat kérdése.

Az angyalok azt mondják, hogy különös jelentőséggel bír az, hogy egy szám hol helyezkedik el egy hosszú számsorozatban. Ha például három vagy annál több számunk van, akkor a középső számjegy az elsődleges fontosságú. Az angyalok azt mondják, hogy ez a szám jelképezi a mondanivaló „szívét”.

A számok megmutatják azt, hogy mennyire fontos három dimenzióban látni a mennybéli üzeneteket, hogy könnyebben megérthessük a leckéket, amelyeket meg kell tanulnunk, könnyebben megláthassuk a lehetőségeket a lelki fejlődésre, és könnyebben észrevehessük az angyalok útmutatását minden egyes tapasztalatunkban és élményünkben.

Őrangyalaid mindig melletted vannak, még akkor is, ha nem érzékeled jelenlétüket. Az angyalok életed minden területén szeretnének segíteni. Ám miután szabad akarattal rendelkezel, csak akkor segíthetnek, ha megkéred rá őket. Az angyalok azon erős és szeretetteljes mennybéli hírvivők, akiket nem köt tér és idő, így szüntelenül képesek segíteni neked minden apró-cseprő dologban.

Az angyalok mindent megtesznek azért, hogy felhívják magukra a figyelmünket, és hogy kommunikáljanak velünk. Így segítenek abban, hogy meggyógyítsuk saját életünket. Mégis gyakran lebecsüljük a jeleket, amiket nekünk küldenek, egyszerű véletleneknek, vagy képzeletünk játékainak tartjuk őket.

Az angyalok azt mondják:

Nem tudjuk a nektek szánt üzeneteket felírni az égre. Figyelnetek és hinnetek kell, amikor életetekben megformálódó mintázatokkal találkoztok - különösen, ha azok válaszok lehetnek kérdéseitekre, vagy imáitokra. Mit gondoltok, ki van amögött, amikor többször egymás után ugyanazt a számot halljátok? Vagy ugyanazt a számsort látjátok valahol? Az Angyalok természetesen!

Legfontosabb Számok, számsorok

Az Angyalok gyakran számsorok útján küldik el nekünk üzeneteiteket. Kétféleképpen teszik ezt. Vagy finoman a fülünkbe suttognak, hogy időben felnézzünk, és észrevehessük az óra számlapját, vagy egy telefonszámot egy faliújságon. Az Angyalok remélik, hogy tudatosodik bennünk, ha ugyan azt a számsort egymás után többször is látjuk. Pl. lehet, hogy gyakran látjuk az 111 számsort, valahogy ahányszor az órára nézünk, mindig 1.11 vagy 11.11-t mutat.

A számok útján történő üzenet küldés másik módja, hogy az angyalok a fizikai síkon úgy rendezik, hogy olyan autó haladjon előttünk, aminek rendszámtábláján azok a számok állnak, amelyekkel az Angyalok üzenni akarnak nekünk. Azok, akik tudatában vannak ennek a jelenségnek, megtanulják leolvasni a különféle rendszámtáblák jelentését. Ezen a módon, az angyalok részletes üzeneteket közvetíthetnek.

Következzen néhány alapvető számsor jelentéstartalma. Mindenkinek saját Angyala fogja megmondani, ha az adott helyzet más jelentéssel bír. Kérdezzük meg őket bátran.  „Mit szeretnétek közölni velem?" és boldogan fognak további információkkal szolgálni, hogy könnyebben megfejtsük számokba rejtett üzeneteiket.

111 - Figyeljük meg jól gondolatainkat, és vigyázzunk, hogy csakis arra gondoljunk, amit szeretnénk. Ez a számsor azt mutatja, hogy megnyílik előttünk a lehetőségek kapuja, és gondolataink rekord sebességgel manifesztálódnak a formák világában. A 111 olyan, mint a vaku felvillanó fénye. Azt jelenti, hogy az univerzum lefényképezte gondolatainkat, és most formában megjeleníti őket. Elégedettek vagyunk azzal, amilyen gondolatokat az univerzum lefényképezett bennünk? Ha nem, javítsuk ki gondolatainkat / kérjünk ebben segítséget Angyaloktól, ha nehezen tudjuk kontrollálni, vagy megfigyelni gondolatainkat /.

222 - Újonnan elvetett ötlet-magjainak növekedésnek indultak a valóságban. Folyamatosan, öntöznünk és táplálnunk kell őket, és akkor hamarosan áttörik a föld felszínét, és megláthatjuk manifesztációnk bizonyítékait. Más szavakkal ne adjuk fel öt perccel a csoda előtt. Manifesztációnk hamarosan nyilvánvalóvá válik, tartsunk ki, dolgozzunk tovább! Tartsuk fenn a pozitív gondolatokat, megerősítéseket, és folytassuk a vizualizálást.

333 - A felemelkedett mesterek itt vannak a közelünkben, szeretnénk, ha tudnánk, hogy segítséget, szeretetet, és társaságot nyújtanak nekünk. Gyakran szólítsuk meg a felemelkedett mestereket, különösen, amikor a hármas számot ismételten magunk körül látjuk. A leghíresebb felemelkedett mesterek közé tartozik Jézus, Mózes, Quan Yin, és Yogananda például.

444 - Az Angyalok most körülvesznek, és biztosítanak szeretetükről és segítő szándékukról. Nem kell aggódnunk, közeli az angyali segítség.

555 - Csatoljuk be biztonsági övünket - nagyszabású változás áll előttünk! Ne ítéljük meg a változást negatívnak, vagy pozitívnak, mert minden változás egyszerűen az életáramlásainak természetes része. Lehet, hogy ez a változás egy imánkra érkező válasz, továbbra is tartsuk fenn önmagunkban a béke érzését.

666 - Gondolataink kibillentek az egyensúlyból, túlságosan is az anyag világra koncentrálunk. Ez a számsor arra kér bennünket, hogy egyensúlyozzuk ki gondolatainkat a föld és az ég között, mint a híres hegyi beszédben. Az Angyalok arra kérnek, hogy a szellemre és a szolgálatra koncentráljunk, és legyünk tudatában annak, hogy anyagi és érzelmi szükségleteink ennek eredményeképpen automatikusan kielégülnek majd.

777 - Az Angyalok tapsolnak nekünk - gratulálnak, sínen vagyunk! Folytassuk tovább ugyanígy, és ne feledjük, hogy vágyaink valóra válnak.  Ez egy különleges pozitív jel, és azt is jelenti, hogy további csodákra is számíthatunk.

888 - Életünk egy szakasza a végéhez közelít, ez a számsor azt jelenti, hogy itt az ideje, hogy figyelmeztetést kapjunk, hogy fel tudjunk készülni. Ez a számsor azt is jelentheti, hogy érzelmi, munkahelyi, vagy kapcsolati szakasz végéhez értünk. Azt is jelenti, hogy fény vár az alagút végén. Üzeni még ezt is „Megérett a vetés, ne késlekedjünk a szedéssel és az evéssel". Más szóval ne halogassuk a következő lépést, vagy munkánk gyümölcsének élvezetét.

999 - Beteljesülés. Személyes, vagy tágabb életterületünkben egy nagy szakasz végéhez értünk. A Föld gyógyításán munkálkodó fénymunkások számára ez az üzenet annyit jelent: „Munkára! Föld Anyának most rögtön szüksége van rátok!"

000 -  Emlékeztető, hogy egyek vagyunk Istennel, és hogy érezzük Teremtőnk szeretetét önmagunkban. Azt is jelzi, hogy valamilyen helyzetben leírtunk egy teljes kört.

0: Isten beszél hozzád. Ne hallgass másra csak Őrá!

1: A félelmek nem szülnek megoldást, légy bátor és koncentrálj a vágyaidra.

2: A hit a kulcsa mindennek! Még ha nem érzed is a változást, a folyamat már elindult.

3: Az égiek veled vannak, és segíteni akarnak. Tarts ki.

4: Kérj, higgy és az angyali szeretet, irányítás megérkezik!

5: Előnyödre változnak a dolgok!

6: A spirituális világ és a földi javak egyensúlyt követelnek. Ha ezt megtalálod, helyre áll a rend az életedben.

7: Jó úton vagy. Csak így tovább!

8: Közeleg az anyagiakban való bővelkedés ideje.

9: A szenvedély is Isten ajándéka, de csak akkor vagy méltó rá, hogy megéld, ha az jó ügyet szolgál.

10: Ha üzenetet kapsz, állj hozzá pozitívan.

11: Nézz mélyen magadba, a bizonytalanságod talán egy káros szenvedélyből táplálkozik.

12: Engedd, hogy belső megerősítéseid irányítsanak utadon!

13: Maradj bizakodó! A félelmeidet add a felemelkedetteknek.

14: Az angyalok segítenek pozitív gondolataid, meggyőződéseid és elképzeléseid megvalósításában.

15: Az ima, a hit megtisztítja és felemeli a gondolataidat olyan magasságokba, ahonnan a válasz érkezik.

16: Higgy a gondolat teremtő erejében! Minden szükségleted kielégítést nyer.

17: Terveidet illetően jó okod van bizakodni. Ez az erőteljes és szent szám a Szentháromságot és a piramisokat képviseli.

18: Ébredj, hiszen álmaid valóra váltak.

19: Maradj bizakodó. Ezzel nem csak a magad, de szeretteid ügyét is szolgálod.

20: Nem csak a hit, a türelem is a beteljesüléshez vezető út része. Gyakorold hát - a Teremtő ezt üzeni.

21: Higgy magadban és engedd, hogy a megerősítéseid támogassanak!

22: Mély hitedből csodák teremnek, és kápráztató új lehetőségek.

23: Kérj, szólj, imádkozz, hiszen csak így várhatod a segítséget.

24: Az angyalok segítenek hited megtartásában, és bátorságot adnak.

25: Aki hisz, azt nem sodorja rossz felé a változás szele. Te is, és szeretteid is angyali oltalom alatt álltok.

26: Az oktalan vágyai örökké kielégítetlenek lesznek, de aki hisz annak földi szükségletei is kielégítést nyernek.

Fontos!

Mint minden jóslási módszernél, itt is igaz az alapszabály, miszerint ha a saját belső bölcsességed más értelmezést sugall, mint az itt leírt, akkor arra kell hallgatnod. Más szóval, ha kétségeid vannak, hallgass a megérzéseidre!

2015-04-02

KISALFÖLD TREND A FACEBOOKON
IMPRESSZUMMÉDIAAJÁNLATELÉRHETŐSÉGEKTERJESZTÉSI PONTOKÁSZF