2018. 09. 22. szombat, Móric


Rovatok

Dívány

SZÉPSÉGKIRÁLYNŐK

 

Nemzetközi szépségversenyek

Sokan azzal sem nagyon vagyunk tisztában, hogy egy-egy szépségverseny miben különbözik a másiktól. Négy nagy nemzetközi szépségversenyt tartanak számon, amit BIG 4-ként emlegetnek, amelyeket az alapítás éve és a franchise-tagországok alapján, tehát nagyon is egyértelmű és mérhető faktorok alapján rangsorolnak:

Ha a tagországok számát nézzük, az évről-évre változik, de az tény, hogy a Miss Earth verseny e szempontból a legagresszívabb - több országot ők hoztak be a szépségversenyek világába - míg a japán hátterű Miss International sokkal tradícionálisabb, nehezen enged be újabb országokat.

 

Nos, ez a négy nagy verseny, ahol korábban soha semmi nem történt. Mármint Dammak Jázmin TOP 15-be jutásán kívül a Miss Universe döntőn 2008-ban. Aztán...

2012-ben Konkoly Ági TOP 10-be jutott a Miss Universe nemzetközi döntőjén, Las Vegasban

2013-ban Ötvös Brigi TOP 5- be jutott a Miss International nemzetközi döntőjén, Tokióban

2014-ben pedig, de ezt tudjuk, Kulcsár Edina 1st Runner-up, Első Udvarhölgy lett a Miss World londoni döntőjén. Hogy ez mekkora siker, azt csak most ízlelgetjük. Nagyon nagy, higgyétek el.

Megyénk szépségeinek sikere

2013-ban Ötvös Brigitta TOP 5- be jutott a Miss International nemzetközi döntőjén, Tokióban

2014-ben a Miss International Hungary 2. helyezettje Pető Laura, míg 3. helyezettje Polgár Dorottya lett.

Forrás: http://beautyandsporting.blogspot.hu/

 

MEGYÉNK SZÉPSÉGKIRÁLYNŐJE

Polgár Dorottya

Polgár Dottit - aki november közepén indult Tajvanba, a Miss Charity (Charity Queen of one Power International) szépségversenyre - kerestük meg, hogy picit többet megtudjunk az életéről.

Dotti 2011 óta versenyzik. Szépsége megmérettetése hobbinak indult majd az élete részévé vált. A kisebb versenyeken elért első helyezések adták neki az erőt, hogy nagyobb versenyen is kipróbálja a lehetőségeket. Így 2013-ban jelentkezett a Miss International Hungary-ra, ahonnan második udvarhölgyként tért haza.

A Miss International alversenye a Miss Talent felfigyelt Dotti plusz tehetségére is és felkérte, hogy énekelje el a szépségverseny betétdalát. Nem sokkal később megjelent első klippe „Ne csak a tükröd kérdezd” címmel, jelenleg pedig második zenéjének írása van folyamatban.

A Miss Charity szépségverseny egy jótékonysági verseny melyre a szépségkirálynő egy magyar népdallal keszült, hiszen ez az amit igazán beleélve át tud adni a tisztelt publikumnak. Polgár Dotti vallja, hogy „A szépségverseny sokkal többről szól, mint amit tudnak az emberek, a Miss Charity rá a legjobb példa. Adakozni fogunk és  a figyelmet amit a verseny által kapunk azokra tudjuk fordítani, akiknek igazán nagy szükségük van rá! (pl: a daganatos vagy rákos betegekre)  A szépségkirálynői cím igen megtisztelő dolog, de ezt a postot a jó cél érdekében kell felhasználni.” Dotti a Hospice egyesület lelkes támogatója. Ez az alapítvány segít a végső stádiumban lévő emberek utolsó időszakát szebbé tenni, illetve a családnak a lelki megterhelés feldolgozásában. „Azért választottam ezt az egyesületet, mert úgy gondolom teljes életet kell élni időtől függetlenül.” Éppen ezért a jövőben jótékonysági koncerteket is szeretne adni.

 

Eddigi eredményei:

2011 Plaza szépe 1. hely

2012 Infógyőr szépe 1. hely

2013 Miss Harem 1. hely

2014 Tisza szépe 1. hely

2014 Miss International Hungary 3. hely

2015 Világtalálkozó szépe 1. hely

2015 Miss Exclusive Hungary 1. hely

 

Szponzorai: Miss Rebel, Baci lingerie

Haj: Superhair

Smink: Botos Adrienn

Fotó: Varga Csaba

Ékszer: happybizsu

 

Szűcs Angelika

2015-12-03

KISALFÖLD TREND A FACEBOOKON
IMPRESSZUMMÉDIAAJÁNLATELÉRHETŐSÉGEKTERJESZTÉSI PONTOKÁSZF