2018. 09. 25. kedd, Eufrozina, Kende


Rovatok

Celebek

Sztárok, akik nem szívlelik egymást

 

Számos olyan híresség akad a palettán, akik nem igazán tűrik meg egymás közelségét. Vannak olyanok is, akik előszeretettel tesznek keresztbe egymásnak.

Mariah Carey és Nicki Minaj

Süt róluk az ellenszenv, ha a másikról van szó. Ez már jól kiütközött az American Idol ideje alatt is, ahol szinte nem is volt olyan adás, amiben ne kötöttek volna egymásba. Mariah egyszer elment odáig is, hogy azt mondta, minden egyes nap, amikor munkába kell mennie a pokolban érzi magát. Niki erre csak annyit reagált, hogy ő legalább nincs annyira elszállva magától.. Valahol érthető a cicaharc a két sztár között, hiszen mind a ketten imádnak a középpontban lenni és nehezen viselik, ha háttérbe szorulnak.

Beyoncé és Kim Kardashian

Beyoncé szerint Kim egy szex videónak és egy valóságshownak köszönheti hírnevét, ezért nem igazán kedveli, sőt elégi kínosnak is érzi őt. Egyesek szerint Beyoncé csak azért viseli el Kimet, ha összefutnak valahol, mert a férjeik jó barátságot ápolnak, és ezt nem szeretné kockára tenni.

Taylor Swift és Katy Perry

Taylor és Katy unszimpátiája már elég régóta tart. Swift Bad Blood című számával kapcsolatban azt nyilatkozta, hogy a klippel egy ellenségének üzent, aki hátba támadta őt. Katy sokszor keresztbe tett az énekesnőnek, állítólag durván be is szól neki, ha alkalma adódik rá. De minden bizonnyal azt tette be végleg a kaput, amikor Katy lefizette Taylor táncosait egy koncert előtt, hogy inkább neki dolgozzanak aznap este.

Alec Baldwin és Kim Basinger

A két házasságuk ideje alatt, annyira meggyűlölték egymást, hogy gyakorlatilag azóta sem állnak egymással szóba, pedig már több mint 10 éve elváltak útjaik. Éveken át pereskedtek azon, hogy ki kapja meg közös gyermekük láthatási jogát. Állítólag olyan eszközöktől sem rettentek vissza a pereskedés alatt, mint hogy Baldwin buta malacnak nevezte a lányát, amit aztán Kim-ék nyilvánosságra hoztak. Tény, hogy ebből a házasságból csak egy jó dolog származott mégpedig Ireland Baldwin, aki jelenleg modellként dolgozik.

Sarah Jessica Parker és Kim Cattrall

A Szex és New York szériáiban ők voltak a legjobb barátnők, szó se róla tökéletesen alakították a szerepet. A valóságban azonban a gázsin marakodtak, ugyanis Kim (a sorozatban Samantha) nehezen emésztette meg azt, hogy SJP többet akasztott le a filmért, mint ő.

Bill Murray és Lucy Liu

A Charlie angyalai forgatási közben előfordult, hogy Murray leállította a jelenetet és Lucy képébe mondta, hogy teljesen tehetségtelen. Annyira összevesztek, hogy amikor szóba jött a Charlie angyalai folytatása, akkor Murray csak 9 év könyörgés után volt hajlandó igent mondani a felkérésre.

2016-02-22

KISALFÖLD TREND A FACEBOOKON
IMPRESSZUMMÉDIAAJÁNLATELÉRHETŐSÉGEKTERJESZTÉSI PONTOKÁSZF