2018. 09. 25. kedd, Eufrozina, Kende


Rovatok

Celebek

Sztárok és dögös testvéreik

Egy családban nem csak egy dögös és tehetséges gyerek születhet. Erre élő példa a következő néhány híresség és testvéreik.

 

Penélope és Mónica Cruz

A két színésznő le sem tagadhatná egymást, hiszen meglehetősen könnyű őket összetéveszteni, már-már azt hinné az ember, hogy ikrek, de a 3 év korkülönbség erre rácáfol. Egy biztos mind a ketten dögösek és tehetségesek.

James és Dave Franco

Manapság egyre többet látjuk a filmvásznon a fiatalabb Franco testvért, ugyanis bátyja elsöprő sikere után rá is nagyobb figyelem irányult. Tehetséges színésznek bizonyult, nem mellesleg a sárm úgy látszik náluk genetika.

Gisele és Patricia Bündchen

Gisele köztudottan az egyik legkeresettebb szupermodell, ám a hasonlóan gyönyörű húga nem érdeklődik a rivaldafény iránt. Azért mi megnéznénk őket együtt a kifutón.

Blake és Eric Lively

Attraktívak, mosolygósak és bájosak a Lively testvérek, nem csoda hát, ha könnyen elbűvölnek bárkit, aki találkozik velük. Eric is filmezéssel foglalkozik, ám húga nagyobb sikereket ért el.

Kate és Oliver Hudson

A Hudson testvérek is a filmiparban tevékenykednek. A szívdöglesztő Oliver házas és három gyermek büszke apukája, legutóbb pedig a Másnaposok szerencséje című filmben láthattuk.

Justin és Sebastian Theroux

Jennifer Aniston férjének a Vasember 2 forgatókönyírójának, van egy fiatalabb testvére is, akiről sokat nem tudunk, de kitudja, talán ő is a filmipart választja majd. Külsőre nem hasonlítanak egymásra, de azért azt érdemes leszögezni, hogy mind a ketten igazán jóképűek.

Beyoncé és Solange Knowles

A Knowles testvérek neve sem ismeretlen a hírességek palettáján. Beyoncé napjaink egyik legismertebb és legelismertebb énekesnője, Solange is tett már néhány szárnypróbálgatást ezen a téren, de bizonyította már tehetségét a színészetben is, a Hajrá, csajok! 3 című filmben ő kapta az egyik főszerepet.

Emma és Alex Watson

Le sem tagadhatnák, hogy testvérek, hiszen nagyon hasonlítanak egymásra. Emma inkább színésznőként ismert, míg Alex a modell szakmában éli ki tehetségét.

2016-02-23

KISALFÖLD TREND A FACEBOOKON
IMPRESSZUMMÉDIAAJÁNLATELÉRHETŐSÉGEKTERJESZTÉSI PONTOKÁSZF