2018. 09. 22. szombat, Móric


Rovatok

Trendi lány

Téli csizmadivat 2014-2015

Mi lesz az idei téli csizmadivat? Az biztos, hogy idén télen nem lesz hiány a változatos darabokból, színes választékot találsz a boltokban, klasszikustól a sportosig, régi stílustól az újítóig, színestől az állatmintásig válogathatsz kedvedre. A domináns darabok mindenképpen a lábszárközépig érő- és a bokacsizma lesz. Nézd meg a téli kollekció legkedveltebb darabjait!

Magas sarkú bokacsizma

Minden divatház kollekciói között megtalálható darabok. Elegáns és sportos is lehet. Hordhatod nadrággal és szoknyával egyaránt. A lábszármelegítő új megjelenést kölcsönözhet a szettednek, próbáld ki ezt a kombinációt szoknyával.

Klasszikus, üzletasszonyoknak alkotott darabokkal is találkozhatsz, melyek divatosak és elegánsak is egyben.

Katonás megjelenés

Lesznek furcsaságok idén a csizmák terén, ez is az. Ha a magas sarkú nem a te világod, de mégis valami merészet és feltűnőt keresel, akkor a katonai csizma neked való. Ez a bokacsizma igazán férfias és a hétköznapokból kitűnő megjelenést kölcsönöz. Viszont nem feltétlenül kell férfiasnak lennie egy katona csizmának. Nagyon is nőies és „törékeny” stílusú csizmákat is találhatunk a kollekcióban. A két divatszín – kék és zöld – kombinációja szintén figyelemfelkeltő.

 

Kombinált színű csizma

Ebben a hideg időben nem kötelező csakis a sötét színeket választanod öltözködésedhez. Felejtsd el a fekete és szürke színeket és dobd fel a ruhádat egy igazán vagány, több színből álló csizmával. Ha ezek nem nyerték el a tetszésedet, ajánljuk az egyszínű darabokat, viszont azok közül is a feltűnőbb színűeket. Mondj búcsút az unalmas, sötét színeknek és vigyél egy kis élénk változatosságot a szürke mindennapokba.

 

 

Leopárd minta és metál csillogás

Lehet elcsépeltnek hangzik már, de említettük, hogy a régebbi divat is tükröződik az idei téli csizmakollekcióban. A leopárd minta is újra középpontba került. Aki bevállalós azok figyelmébe ajánljuk a metál csizmát, mellyel garantáltan minden tekintetet magára irányíthat, akárhol is van.

 

 

2015-01-13

KISALFÖLD TREND A FACEBOOKON
IMPRESSZUMMÉDIAAJÁNLATELÉRHETŐSÉGEKTERJESZTÉSI PONTOKÁSZF