2018. 09. 25. kedd, Eufrozina, Kende


Rovatok

Celebek

Teljes titokban hozta világra gyermekét Alexis Bledel

 

A titkolózás nagymestere Alexis Bledel, hiszen már hosszú hónapok óta édesanya.

A színésznő több mint fél éve adott életet első gyermekének, méghozzá a média teljes kizárásával, még csak szagot sem fogtak a szülés időpontjával kapcsolatban.

Bledel egyébként nem csak a gyermekáldást tudta jól titokban tartani, hanem amikor 2014-ben összeházasodott Vincent Kartheiser-rel, azt is teljesen elzárva, szűk családi körben tette.

Az izgalmas hírről a színésznő Szívek szállódája-beli kollégája Scott Patterson lebbentette fel a leplet, amikor a sorozat újra indulása kapcsán készítettek vele egy interjút, ahol ezt nyilatkozta: „Csodálatos volt újra látni Alexist. Igazi nővé érett, büszke édesanya lett, megházasodott és boldog. Emlékszem, 18 éves volt, amikor először találkoztunk, a főiskoláról jött Hollywoodba, és hirtelen nagyon elfoglalt lett. Ő most is ugyanaz a szerethető, intelligens és csodálatos lány, aki akkor volt. Nem nagyon változott, most is ugyanúgy néz ki.”

 

Alexis sajtósa is megerősítette a hírt, miszerint a népszerű színésznő tavaly ősszel adott életet gyermekének, és azt is megtudtuk, hogy kisfia született.

Gratulálunk, és jó egészséget kívánunk Nekik!

2016-05-19

KISALFÖLD TREND A FACEBOOKON
IMPRESSZUMMÉDIAAJÁNLATELÉRHETŐSÉGEKTERJESZTÉSI PONTOKÁSZF