2018. 09. 24. hétfő, Gellért, Mercédesz


Rovatok

Dizájner

Természetes őszi dekoráció

 

Az őszi dekorációkban az a legjobb, hogy ha úgy akarjuk nem is kerülnek semmibe. Erdőn, mezőn, hegyen, völgyön vagy kertben szedett levelekkel, termésekkel, virágokkal csodálatos dekorációkat készíthetünk otthonunkba. Díszíthetjük vele akár egy ünnepélyes esemény terített asztalát, vagy a szürke hétköznapokba csempészhetünk meghitt őszi hangulatot.

Virágok, termések, zöldségek, gyümölcsök egy egyszerű tálba téve, levelekkel megtűzdelve, jól mutatnak az asztalon. Csak a fantáziánk szab határt, a változatos díszeknek.

A fejtetőre állított üvegpohár mécsessel a tetején nem csak Karácsonyra vagy esküvőre elterjedt dekoráció, ősszel is készíthetünk látványos elemeket. Egy mécses vagy gyertya termésekkel körülölelve, meghitté varázsolja a hangulatunkat.

Filléres dekoráció a préselt levél képkeretben. Ez az évszaknak megfelelő dekoráció pedig könnyen és gyorsan cserélhető, így téve frissé, aktuálissá a fali vagy asztali díszt.

Száraz bogyók, kukoricaszemek, hüvelyesek, akár nagyobb virágmagvak is kerülhetnek képkeretbe, ha ügyesek és türelmesek vagyunk még mintákat, alakzatokat is kirakhatunk belőlük.

A dekoratív üvegedénybe halmozott csonthéjasok egyszerűségében rejlik szépségük.

A gesztenye ősszel igazi dekorációs sláger, de nem csak a gyerekek körében. Az ősz kincseiből természetes lágy hangú szélcsengőt is készíthetünk.

Ne csak karácsonykor, hanem már ősszel is díszítsük fel bejárati ajtónkat. Egy színes őszi koszorú, rögtön tudatja vendégeinkkel a meleg, barátságos hangulatot.

2015-11-04

KISALFÖLD TREND A FACEBOOKON
IMPRESSZUMMÉDIAAJÁNLATELÉRHETŐSÉGEKTERJESZTÉSI PONTOKÁSZF