2018. 09. 24. hétfő, Gellért, Mercédesz


Rovatok

Ezo

 

Utazás az előző életekbe

„Előző életek megtapasztalása és oldása” Kommunikációs technika

Az egyik különleges lehetőség a lelkünk oldására, tisztítására az Előző életek megtapasztalása és oldása kommunikációs technika, ami lenyúl a probléma gyökeréig, onnan indítja az oldást, oldódást, testi/lelki gyógyulást. Nevezhetjük úgy is, az adott egyén Akasha-krónikájából, vagy a Lélek mélyéről, vagy a tudatalatti szintjéről hozza elő az információkat „időutazás” formájában.

Életünkben gyakran felbukkannak ismétlődő események, ismétlődő problémák, mi magunk sem érjük, hogy miért. Bárhogy megpróbáljuk elkerülni, már megint hasonló helyzetben találjuk magunkat, és már megint nem úgy reagálunk, ahogy kellene. Tudatalattink működését egy számítógéphez hasonlíthatjuk, amelyben különböző programok vannak tárolva. Ha veszélyhelyzetbe kerülünk, tudatalattink túlélőprogramja azonnal működésbe lép és mi öntudatlanul rálépünk a fékre, vagy odébb ugrunk. Előfordul azonban, hogy tudatalattink bizonyos eseményeket tévesen kódol, és például egy korábban elszenvedett negatív eseményt felidézve, akkor is beindítja a túlélő programot, amikor arra nincs is szükség. Így hordozunk magunkban megmagyarázhatatlan félelmeket, fóbiákat, viselkedésmintákat, amelyeknek az oka gyermekkorunkból, vagy előző életünkből ered.

A reinkarnációs terápia elvezet a probléma gyökeréhez, tudatalattink felismeri a hibás programot, megértjük, tudatosítjuk a probléma okát, amelyet akár több inkarnáción keresztül is megismételtünk. A terápia során egyre nagyobb tudatosságra és önismeretre teszünk szert, lelkünk felszabadul a mélyen eltemetett nyomasztó emlékek súlya alól, és problémánk szinte magától megoldódik.

A lélek, a tudat természete alapvetően tiszta, csak néha ki kell mosni a rárakódott szennyeződésektől a körülvevő ruhákat. Így működik ez a technika. A technika azon alapszik, hogy a testünket, lelkünket körülvevő energiarétegekben vannak az előző életeink megtapasztalásai, karmikus terhei, ezek okai, amik az elkövetkező és a jelen életben okozhatnak nehézséget.

Segítségével előző életekből, vagy a jelen élet korábbi szakaszaiból (akár a gyerekkorból, a magzati létből, vagy a születéstől) hozott problémákat, fájdalmakat, fóbiákat, félelmeket stb. tudunk feloldani. Az emlékeket hozza át, hogy jobban megértse a jelent, a jelenbeli helyzetét, érzéseit, körülményeit az érintett „utazó”.

Sok emberben vannak ugyanakkor kételyek és félelmek az utazás előtt: félnek a halál átélésétől, félnek, elbírják-e majd a megutazott élményt. Reméljük, a következő sorok lenyugtatják az aggodalmakat.

Relaxált állapotban folyik, folyamatos kommunikáció mellett. Szimbólumos, energiával megtámogatott módszer. (A szimbólumok nem mások, mint az Univerzum hatalmas energiájának speciális szeletei.)

A szimbólum energetikailag is támogatja a páciens lelkét, hogy amennyit lehet, engedjen meg magának az oldásból. Védelmet ad az utazás alatt a teste-lelke-energiarétegei számára. Végig éber marad ebben a meditatív állapotban a páciens: tudja és emlékszik utána is, mi történik vele utazás közben. Szabad akaratán múlik, mikkel tud/mer szembenézni az utazás alatt, és ha úgy érzi, elegendő élményhez, tapasztaláshoz jutott, akkor befejeződik az utazás.

Az utaztató által történő irányítása csak addig tart, amíg leérkezik előző életébe (vagy természetesen a jelen élet korábbi szakaszába) a páciens. Onnantól a páciens meséli, mi történik vele, mit lát, hall, érzékel, mit él át újra.

A szimbólum arra is védelmet ad, hogy csak annyi és olyan mélységű emlék jöjjön elő, amit képes feldolgozni a páciens, így nem sérül mentálisan sem (még ha közvetlenül az utazás után soknak is érzi, de kiderül hamar, hogy elbírja, meg tudja emészteni). Ezért a legrosszabb, ami történhet, hogy nem történik semmi, visszajön a páciens a meditatív állapotból és pihent egy jót (bár az energiák már ilyenkor is hatnak a karmikus terhek, a lenyomatok oldására, elindítanak oldódási folyamatokat).

Ahhoz lehetne hasonlítani, mint egy szőnyeg alá söpört szemét, amiben folyton botladozunk. És amikor egyszer végre felemeljük róla a szőnyeget, hogy kitakarítsuk, először megdöbbenünk, elszörnyedünk a látványon, ami elénk tárul. Viszont a takarítás után a szőnyeg sima lesz a lábaink alatt, nem fogunk már botladozni rajta.

Vannak konkrét fizikai gyógyulások is (bár nem a hagyományos értelemben vett gyógyító technika, inkább a lelket és a tudatot tisztítja, ezáltal gyógyítja): volt, akinek a dereka, feje fájt, orvosi indok nélkül. Megutazták az érintettek, hogy vágták őket szét az érintett testrészen, és mivel az utazás során tudatosodik a lélekben, hogy ez egy másik élet, és az utazás alatt jogot kapnak az utazók a karma oldására, elmúltak a fájdalmaik.

Sokan utazás után is kételkednek, hogy nemcsak kitaláció, fantázia az egész. Nos, erre nagyon egyszerű a válasz: nézzen mindenki magába, az érzéseibe, gondolataiba, és figyelje meg, hogy amikor tényleg csak fantáziál, vajon az is ugyanennyire megérinti-e a lelkét, érzelmeit, gondolatait, mint amikor ezzel a módszerrel előjönnek az emlékei, élményei.

Az utaztatás, utazás alatt beinduló folyamatok, oldódások, felismerések megmaradnak életünk további napjaira, éveire, szebbé, boldogabbá, szeretet-telibbé téve a mindennapjainkat.

És a legfőbb megtanulandónk: nem az számít, kik voltunk a múltban, kiket „mintázunk”, hanem mit tudunk a jelenünkben megélni, megvalósítani a feladatainkból, leckéinkből, a tiszta lelkünkből.

A legjobb hír pedig az, hogy az oldás folyamata alatt az egyenes ági rokonok is tisztulnak. Ami azt jelenti, hogy a szülők, a gyermekek, a testvérek és a pár. Valljuk be, ez óriási dolog, mert nem mindenki tart a fejlődése azon szintjén, hogy felismerje az oldások és a változás fontosságát, s ezzel bizony rajtuk is tudunk segíteni.

Utazás típusai:

- véletlenszerű utazás - kérdés nélkül, meghatározott cél nélkül - de mivel ezt fentről irányítják, tudják, mire vagyunk érettek, és melyik élet a leghasznosabb ebben a pillanatban, ezért sokszor ez a legjobb!!!

- irányított utazás - konkrét kérdés, helyre, személyhez, élethelyzethez stb. Az utóbbihoz nagyobb érettség szükséges, elsőre utazáshoz az első típus javasolt.

Különbség: ha "véletlenszerűen" utazik valaki: a szimbólum olyan életet enged megnézni, ahol viszonylag kevesebb a konfliktus, trauma. Ekkor több részletre is fény derülhet. Sokszor ez is épp elég.

Ha konkrét kérdésünk van, lehet, hogy olyan életünket érinti, melynek feldolgozására még nem is készültünk fel. Ilyenkor a szimbólum vagy nem enged utazni, vagy csak egy-két élményt láttat - ez a védelem része.

Mire kapsz választ egy reinkarnációs utaztatással?

- megtalálod jelen életed problémáinak gyökerét…

- felülemelkedhetsz a tudatalatti befolyásán…

- az érzelmi blokkjaidat, - ami nem látható, nem fogod fel, de mégis kifejti hatását, - kiemelheted a tudatalattiból a tudatos részbe…

Fontos, hogy vannak kizáró tényezők:

Csak tiszta tudatállapotú személy utaztatható, avatható!! (alkohol, kábítószer, erős, tudatbefolyásoló gyógyszer, …..) És van néhány olyan állapot, amikor sok lenne az illetőnek ez az energia: várandós anyukák 6. hónap után, pacemaker, epilepsziás, asztmás rohamok stb....

A végén csak annyit tanácsolunk, ha érzed a változás fontosságát, ne habozz!  A dolgok maguktól nem változnak, a döntést Neked kell meghoznod!

2015-03-04

KISALFÖLD TREND A FACEBOOKON
IMPRESSZUMMÉDIAAJÁNLATELÉRHETŐSÉGEKTERJESZTÉSI PONTOKÁSZF