2018. 08. 21. kedd, Hajna, Sámuel


Rovatok - Címlapon

Címlapon

Neo Garden, ahol a hűvös éjszakákon forró hangulat vár!

Idén nyártól a Club Neo közönsége sem marad „árván”! A szórakozóhely hivatalos facebook oldalán jelent meg április közepén az alábbi üzenet: „Kiköltözünk a szabadba!”, május 16-án megnyitotta kapuit Dunaszegen a Neo Garden.

Hollywood Casino - Ahol az álmok valóra válnak...

Míg régebben a tehetősebb rétegek, az úri világ kedvtelése volt a kaszinózás, manapság már mindenki számára elérhető kikapcsolódási, szórakozási lehetőség.

Westy Wodka bar

Győr, Belváros - magassarkú, tetőtől talpig Dressy Casual, a taxi megáll. Jobbról a színház, balról egy régi de mégis új logó hívogat. Fehér és neon fény ömlik ki csábítóan az ablakon. Az ajtóban kedves előzékenységgel lesegítik a kabátot, még be sem lépünk máris magába szippant a hangulat.

RED NAILS a műköröm-alapanyag birodalom

Beszélgetés Pintér Erikával a Red Nails műköröm alapanyag és az Elite Körmös Akadémia tulajdonosával.

HOTEL LAJTA PARK - Modern Gasztronómia a város szívében

A 4 csillagos Hotel Lajta Park Mosonmagyaróvár szívében, csendes, nyugodt, zöld környezetben helyezkedik el, közvetlen a Lajta folyó mentén, 10 km-re az osztrák és szlovák határtól. A hotel egy első osztályú éttermet üzemeltet, melynek ajtaja nem csak a szállóvendégek részére áll nyitva.

Megnyitotta kapuit a DiVino Győr

Második vidéki borbárját nyitotta meg a DiVino-hálózat. A Junibor Egyesület borait értékesítő DiVino három és fél éve nyílt meg a budapesti Szent István téren, majd 2013 májusában elindult a DiVino Gozsdu a főváros szórakozónegyedében, az idén májusban pedig megnyílt a DiVino Debrecen is. A franchise negyedik tagja, a DiVino Győr a kisalföldi város központjában található, a Széchenyi téren. A többi DiVino borbárhoz hasonlóan a győri is 120 féle magyar bort kínál, akár poharazva is, a belső tér kialakítását pedig ezúttal is a Sütő Interior Architectsre bízták. Az október 17-i nyitó ünnepségen jelen volt dr. Nagy István, a Földművelésügyi Minisztérium államtitkára is, aki örömtelinek nevezte, hogy Magyarországon, a borpiacon a fogyasztás egyre inkább a minőséget tartja szem előtt.

KISALFÖLD TREND A FACEBOOKON
IMPRESSZUMMÉDIAAJÁNLATELÉRHETŐSÉGEKTERJESZTÉSI PONTOKÁSZF