2018. 08. 21. kedd, Hajna, Sámuel


Rovatok - Dívány

Dívány

Varga Bence – Az éneklő poharak virtuóza

Zenél, tanít, szervezi a koncertjeit és még egy lemezen is dolgozik. Ismerjék meg Varga Bencét, azt a zenészt, aki üvegpoharakból csal elő gyönyörű dallamokat.

A judo által adott érték örök - interjú Fücsek Rolanddal

Beszélgetés Fücsek Rolanddal a Yakuzza Fight Club edzőjével,többek között a judóról, a sportról és ezeknek a fiatalok életében betöltött szerepéről.

SZÉPSÉGKIRÁLYNŐK

Sokan azzal sem nagyon vagyunk tisztában, hogy egy-egy szépségverseny miben különbözik a másiktól.

Interjú Jakus Tamással a TRIANGO elektromos sportautó megálmodójával

Gyerekkorom óta a rajz kivételesen fontos szerepet játszik az életemben. Már óvodás koromban sokat rajzoltam (főleg lovakat) és mindig tudtam, hogy a jövőben is ezzel fogok majd foglalkozni. Így az általános iskola elvégzése után egyértelmű volt, hogy valamilyen művészeti szakközép-iskolában folytatom a tanulmányaimat.

Égig Érő Fa Kétnyelvű Montessori Családi Napközi Hálózat

Az Égig Érő Fa Kétnyelvű Montessori Családi Napközi Hálózat 2011 áprilisában kezdte meg a gyermekek és a szülők egyedülálló szolgálatát Győrben, amelyre olyan nagy igény mutatkozott, hogy az első épület (még Gyárvárosban) hamarosan kicsinek bizonyult. Egy Uniós támogatásnak köszönhetően Győr - Szabadhegy szívében, a Székely utca 7. szám alatti új épületben ma már 31 gyermek napközbeni ellátásáról tudunk gondoskodni szeretetteljes, családias, támogató környezetben. Az Andi Nana Dalos Napközije, pedig még 7 gyermeket lát el Győr-Ménfőcsanakon.

KARÓ IVÁN - költő, író, dalszövegíró

Neved nem ismeretlen sokak számára, nem csak a könyvek lapjairól köszönnek, vagy üvöltenek ránk verseid, hanem az internetről is.

Igen. Tudni kell rólam, hogy nem az internet világában kezdtem az írást művelni. Pontosan nem szeretném, nincs szükség arra, hogy meghatározzam az első írásom idő-pontját. Az írás velem született alaptulajdonságom, állandóan jelen lévő, ám folytonosan hullámzó szeszély. Meg-közelítőleg 20 éve mutatom be verseim. Elbeszéléseim, novelláim pár év késéssel következtek.

Salamon Dia - fitness modell

,,A sport az önfegyelem mellett, a küzdésre és a kitartásra is megtanított.”
A 22 éves Salamon Dia, a győri Széchenyi István Egyetem kereskedelem- és marketing szakos, utolsó éves hallgatója. A sport mindig meghatározó szerepet töltött be az életében: 8 évig a karate bűvöletében élt, 3 éve pedig a fitness, a súlyzós edzések és a versenyzés a szenvedélye.

Twofold Concept

Katona Barbara és Berecz Vanda közös ötletelése 2013-ban kezdődött, egy budapesti művészeknek helyet adó alkotóház falain belül. Év végére kettejük szakmai szinergiáját hasznosítva hozták létre közös stúdiójukat, amely amellett, hogy szellemi alkotóműhelyként funkcionál, kiemelt feladatának tartja a kézműves mesterségbeli tudás életben tartását és továbbörökítését.

Ács-Kövesi Ágnes - BÉTA KUTYA KLUB

E havi díványunkba egy különleges sportot mutatunk be, amelynek kapcsán a töltéstavai Béta Kutya Klub vezetőjével, Ács-Kövesi Ágnessel készítettünk interjút.

A LEGNAGYOBB HŐS - TÓTH SZILÁRD

- ex-survivor, a Kisalföld Vágta rendezvényigazgatója, taekwondo világbajnok, a gyirmóti Rodeo Ranch tulajdonosa, outdoor tréner, testnevelő tanár, karateedző, lovas kaszkadőr, fesztiválok, csapatépítő tréningek, show-műsorok, céges napok rendezője - akit kiolthatatlan szenvedélye és erős személyisége segítette abban, hogy gyerekkori álmát valóra váltva gladiátor- és lovagképző legyen.

Textil és a különleges ruhák - Kanics Márta

Kanics Márta 2007 -ben végzett a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem Textil tanszékén, Szövő szakon.

A mosonmagyaróvári erősember – Németh Róbert

Vajon, hogy lesz valakiből igazán „erős”ember, és hogyan válik egy sport a szenvedélyévé? Erről beszélgettünk Németh Róberttel, aki nem csak hazánkban ért el kiemelkedő eredményeket, hanem a tengerentúlon is.

Bokszzsák-homokzsák-szák-érdemrend - KELEMEN BALÁZS

Töltéstavai profi ökölvívónk pár nappal a tatabányai gálagyőzelem után, lankadatlan energiával, akaraterővel, jókedvűen, a másnapi megérdemelt ,,kihívást” nagy izgalommal várva ült ünnepi díványunkon.

Kutyabarát pihenő a városi kutyafuttában - Pascucci Caffe Győr

Szeptember közepéig lehetett szavazni az év kutyabarát helyére, a díjat több kategóriában osztották ki. A címet szálloda, panzió, étterem, kávézó, munkahely és borbár is elnyerhette.

Beszélgetés Ströck Barbara balettművésszel

Öt éves kora óta táncol, 1991 óta tagja a Győri Balettnek, 1994-ben magántáncosi kinevezést kapott. Táncművészi feladatai mellett pedagógiai munkát is végez: klasszikus balettot és tánctörténetet tanít. 2008-ban Philip Morris Balett díjjal, 2013-ban Carmen-díjjal jutalmazták, 2014-ben pedig a Győri Balett Örökös Tagjává választották.

Varga Imre motokrossz versenyző - a Mi ,,MIMÓNK”!

A 16 esztendős Varga Imre – vagy ahogy a motoros berkekben emlegetik ,,Mimó” - 2 éve a Team HTS KTM kötelékében teljesítve, idén berobbant a magyar junior kategória élmezőnyébe és egyre sikeresebb motokrossz versenyzői pályafutást tudhat maga mögött. Mivel a közeljövőben biztosan rengeteget hallunk majd róla, cikkünkben érdemes kicsit jobban megismerni a gyirmóti fiút, aki magabiztosan vezeti a 2014-es utánpótlás MX2 kiírást.

Polgár Ildikó - Miss Hungaryből fitneszkirálynő

Interjú Polgár Ildikóval, aki tiniként a szépség-, most pedig érett nőként a fitnesz versenyeken nyűgözi le a közönséget és a zsűrit. Két szövetségnél is magyar bajnoknak választották, a koszovói Európa-bajnokságon pedig a második helyen végzett a 2008-as Miss Hungary.

KISALFÖLD TREND A FACEBOOKON
IMPRESSZUMMÉDIAAJÁNLATELÉRHETŐSÉGEKTERJESZTÉSI PONTOKÁSZF