2018. 08. 21. kedd, Hajna, Sámuel


Rovatok - Ezo

Ezo

Indigó-, kristály- és szivárvány-gyerekek

Ez a három generáció azért kapta a furcsa - indigó, kristály, szivárvány - elnevezést, mert az aurájuk színei, az energiamintájuk leginkább a nevüket adó dolgokhoz hasonlít. Az indigó-gyermekeknek rengeteg indigókék szín van az aurájukban. És persze, itt vannak a kristály-gyermekek.

A lélek leszületése

Talán még meg sem született, amikor már elábrándoztál róla: milyen emberré válik majd a gyermeked? Természetes, hogy mindenki kíváncsi rá, milyen feladatai lesznek az utódjának élete során, s miképpen tudja ezen az úton segíteni őt. Számtalan elmélet igyekszik rávilágítani az egyén sorshivatására.

Mi magunk választjuk a családunkat?

Számos ember állítja, hogy mi választjuk a családunkat. Azonban sok gyermek és szülő, akik újra meg újra konfliktusba kerülnek egymással, kénytelenek eltűnődni azon, hogy vajon tényleg ők választották egymást, vagy együttlétük csupán a véletlen műve? Minthogy szabad akarattal vagyunk felruházva, valóban meg tudjuk választani, melyik családhoz tartozzunk? Tudatos választás eredménye lenne, hogy ki hová születik, vagy az élet és sors törvényeinek van alárendelve? És milyen szerepet játszik eközben a vonzás törvénye?

Alvás közeli állapotban gyógyít a ThetaHealing®

Az orvostudományban is egyre nagyobb elfogadásnak örvend, hogy csupán a gondolataink is képesek megbetegíteni, és meggyógyítani a testünket. A ThetaHealing® például Japánban már a kórházakban is alkalmazott módszer.

Radiesztézia 2. rész

A sugárzási sávok polaritása 3 irányú lehet, melyek a szervezetre gyakorolt hatásuktól függően lehetnek:
Negatív polaritású sugárzási (sáv) zónák, ezek energiát vesznek el a szervezettől, így negatív hatásúak.
Pozitív polaritású sugárzási (sáv) zónák, melyek pozitívan hatnak a szervezetre energiatöltő működésük révén, de a hosszabb idejű energetikai túlserkentés már károsíthatja a sejteket (pl. kettős vízér, melynek polaritása pozitív).

Radiesztézia 1. rész

Radiesztézia, mi is az? A Radiesztézia nem más, mint földsugárzás -érzékelés, sugárzás -észlelés. Napjainkban szerencsére, elsősorban az emberek egészségének és a környezet védelmének érdekében, újra előtérbe került ez a radiesztéziai vizsgálati módszer és eljárás, azaz a káros földsugárzások mérése és árnyékolása.

Varázslatos faterápia

Biztos Ön is tapasztalta már, hogy amikor fájdalom éri, vagy problémák sokasága nehezedik a vállára, akkor egy séta a friss levegőn, ahol zöld koronájú fák veszik körül elsöprik a "viharfelhőket" feje felől, és megnyugszik! Ez nem véletlen, hiszen a fák elszívják negatív gondolatainkat, és pozitív energiával töltenek fel.

Asztrológiáról általában

Az asztrológia ősi tudás, nem a "jóslás" a lényege, ahogy mostanában elég sokan gondolják, hanem az önismeretről szól.

Létezik-e szabad akarat?

Kevesen vagyunk az útkeresők között, akikben a fenti kérdés - ha csak futólag is - de nem jelent még meg. A kérdés megválaszolása már csak azért is lehet fontos, mert a válasz minősége és az ahhoz kapcsolt személyes érzelemcsomag meghatározza életünk megannyi pillanatát. Az is lehet, hogy ennek körbejárása egy lehetséges választ ad a "Ki vagyok én? Miért vagyok itt?" kérdésekre. Ha az a bizonyosságunk, hogy van szabad akarat, akkor könnyebben leszünk motiváltak a céljaink elérésére, ha viszont az eleve elrendeltetésben hiszünk "DNS szinten", akkor jellemzőbb lehet egy rezignált(=beletörődő) hozzáállás. Hiszen, ha úgyis minden meg van írva, akkor miért erőlködjek?

Számsorokba rejtett üzenetek az angyaloktól.​

Álltál már sorban, egy hivatalban, kezedben egy sorszámmal, ami valami különös módon fontosnak tűnt? Vannak ismétlődő számok, amik főleg akkor bukkannak fel, ha életedben változás áll be? Volt, hogy túl nagy jelentőséget tulajdonítottál egy-egy számnak? A számok fontosak, hiszen megjelölnek, pontosítanak, beazonosítanak. Ám a spirituális világnak is van egyfajta „számkód-rendszere”!

Utazás az előző életekbe

„Előző életek megtapasztalása és oldása” Kommunikációs technika

Az egyik különleges lehetőség a lelkünk oldására, tisztítására az Előző életek megtapasztalása és oldása kommunikációs technika, ami lenyúl a probléma gyökeréig, onnan indítja az oldást, oldódást, testi/lelki gyógyulást. Nevezhetjük úgy is, az adott egyén Akasha-krónikájából, vagy a Lélek mélyéről, vagy a tudatalatti szintjéről hozza elő az információkat „időutazás” formájában.

Holdhatások testre és lélekre

A legkorábbi időkben egyes vallások istenségnek tekintették a Holdat. Az ókorban a sumérok, a görögök és a rómaiak is megneveztek holdistenségeket, s mivel nőnek tartották, a görögök például Szelénének, a rómaiak Lunának nevezték el.
Máshol a holdisten férfialakot öltött, így Mezopotámiában Mannát, Egyiptomban Thotot imádták. Akkor még csupán a természeti hatalomtól való félelem keltett tiszteletet az égitest iránt, de ma már számtalan olyan hatását ismerjük, amely testi, lelki, fizikai állapotunkat befolyásolva gyakorol ránk kedvező vagy épp kellemetlen hatást.

Lélektárs megtalálása

Az indiai gyökerű vallások szerint nem csak egyszer születünk. A reinkarnáció oka, hogy egyre többet tapasztalva, folyamatosan csiszolgassuk magunkat, ezzel újra Istenhez hasonlóvá váljunk, így visszatérhessünk hozzá.

Energiavámpírok csapolják meg életkedvünket

Az energiavámpírok olyan emberek, akik képtelenek a saját energiaforrásukból táplálkozni, így mások figyelmére van szükségük ahhoz, hogy megfelelő életerőt gyűjtsenek maguknak. Ennek elsősorban az az oka, hogy elszakadtak attól a belső energiaforrástól, ami alapvetően minden embert táplál.

Az év spirituális fénypontja II.rész

„A szeretet egy olyan meg nem fogható különleges dolog, önzetlen jó akaratban megnyilatkozó érzelem, amely annál jobban gyarapodik, minél többet nyújt magából, minél tékozlóbb, annál gazdagabb lesz ő maga. Álljunk meg tehát e bensőséges, szent ünnepen egy kis időre, hogy meggyőződhessünk róla, tudunk-e tiszta szívből szeretni, tudunk-e örülni egymásnak, és ha igen, akkor más dolgunk nem lehet a világon, küzdeni a legnemesebbért: egymásért."

Az év spirituális fénypontja I. rész

Közeledik az ünnep: a szeretet, a meghittség, a megnyugvás, az elcsendesedés ünnepe.
Az ünnep, amely összehozza a családokat, kibékíti az ellentéteket, megoldást talál megoldhatatlannak hitt problémákra, oldja a mindennapos feszültségeket, gyógyírt nyújt a lelki sebekre.

Lelkünk rezgése

A rezgésed a te személyes spirituális energia frekvenciád. Ez egy összegzése az eddig megélt életeidnek, a valaha is gondolt gondolataidnak és cselekedeteidnek. Ez az energia körülveszi és áthatja tested minden sejtjét, porcikáját. Ez a rezgés tulajdonképpen lelked esszenciája, olyan mint egy ujjlenyomat, csak és kizárólag rád jellemző. Ahogyan nincs két egyforma hópehely, úgy nincs két egyforma rezgésű lélek sem. Teljesen egyedi és különleges vagy. A rezgésedben visszatükröződnek a gondolataid, érzéseid, hiedelemrendszered, szavaid, az ahogyan bánsz magaddal és másokkal.

Ki a tisztánlátó?

Egy tisztánlátó láthat aurát, egy derengő fényburkot egy test körül, de ez önmagában nem azonos a tisztánlátással. A tisztánlátó ha ránéz valakire lehet, hogy egyáltalán nem lát semmi különlegeset. Sokkal inkább benső sugallatok, érzések ébrednek benne, amelyeket megfogalmazva, szavakba öltve hangosan ki is mondhat.

Mit vállal fel a lélek a leszületése előtt?

Biztosan sokan hallottatok már arról, hogy a lélek a leszületése előtt, hol tartózkodik. Sokan vitatják, mások meg elfogadják azokat az információkat, melyek arról szólnak, hogy a lelkek a leszületés előtt a köztes létben tartózkodnak.
Ez az a hely, ahol a léleknek van ideje eltöprengenie azon, hogy az előző inkarnációban mit és hogyan oldott meg.

KISALFÖLD TREND A FACEBOOKON
IMPRESSZUMMÉDIAAJÁNLATELÉRHETŐSÉGEKTERJESZTÉSI PONTOKÁSZF