2018. 08. 21. kedd, Hajna, Sámuel


Rovatok - Trendi lány

Trendi lány

Hogyan válasszuk ki a tökéletes parfümöt?

A megszokott illat helyett egy másik után nyúlni a drogériák polcain mindig rejt magában kihívást, hiszen, akár magunknak vásárolunk, akár egy szerettünknek, a tökéletes parfüm megtalálása korántsem egyszerű.

Ünnepi csillogás az arcunkon is

Ebben az időszakban sokan csináltatnak szempilla hosszabbítást, ami az utóbbi években az egyik leggyakoribb szépségipari szolgáltatás lett. Ennek az eljárásnak a lényege, hogy a saját szempillákra egyesével ragasztjuk fel a műszempillákat, ezáltal meghosszabbítjuk és dúsabbá varázsoljuk azokat.

Csinos és meleg poncsók őszre, sikkes nőknek

Nem bánod majd meg, ha az őszi ruhatáradat egy nőiesen elegáns, csinos kis poncsóval gazdagítod. Az idei ősz nagy visszatérője, ami remek választás lehet a hideg őszi napokon, amikor a vastag télikabát még túl soknak bizonyulhat.

A hódító ezüst – megőszülni áldás, vagy átok?

A divat mindig megújul és állandóan megdöbbenti az embert. A frizurák évről évre változnak, átalakulnak a trendeknek megfelelően. Gondoljunk csak bele, a 80-as években mennyire más frizura volt trendi a nők körében, mint a 90-es években. De a 90-es évek hajai is megmosolyogtatnak minket, napjainkban elképzelhetetlen, hogy viseljük őket.

Nagy mellek helyett szájfeltöltés a menő

Egyre kevesebb a mellplasztika, miközben egyre többen kérik az olyan szépészeti beavatkozásokat, amelyek valóban pszichés problémákat okoznak. Közben a rekonstrukciós plasztikai műtétek száma megsokszorozódott. A szájfeltöltés viszont már szinte megszokott a tinik körében.

Házi trükkök a szép hajért

Összegyűjtöttük a leghatékonyabb házi praktikákat, a ragyogóan selymes és egészséges hajért!
Szinte alig akad olyan nőtársunk, akinek ne lennének kisebb-nagyobb problémái a hajával.
Zsírosodik, korpásodik, vékony szálú, túl sűrű, göndör, túl egyenes, seszínű, törik, hullik…

Szőrtelenítés

Szőrtrendek 2015-ben

Ha azt hitted, csak ruha- és sminktrendek léteznek, tévedsz. Az sem mindegy, hogyan, hol és milyenre szőrteleníted a tested különböző területeit. Eláruljuk, mi a trendi a szőrtelenítés terén 2015-ben!

Henna – hajra, testre

A henna (Lawsonia Inermis) egy olyan cserje, mely leveléből készült őrleményt körülbelül 5ooo éve használják festésre. A leveleket betakarítás után szárítják, és porrá őrlik. Savas folyadékkal keverve a por narancssárgára, vörösre vagy barnára színezi a fehérje tartalmú anyagokat, mint például a körmöt, hajat, bőrt. A gyógynövényként használt hennapor nemcsak színezi, de ápolja is a bőrt vagy a hajat.

FŰZŐ avagy KORSZÁZS

A fűző több évszázadon át nemcsak a nők, hanem a férfiak mindennapi ruhatárának is elengedhetetlen részét képezte. A fűző nőknél karcsúsítja a derekat, tipikusan darázs-derekat formál és – az Erzsébet királynő korabeli és a viktoriánus fűzők kivételével, melyek felső szegélye egyenes és végig laposan fut el – megemeli a melleket.

Sminktetoválás régen, most és holnap

A sminktetoválás a 90’-es évek közepén jelent meg Magyarországon, s azóta is folyamatosan fejlődő terület. A trendek alakulását alapvetően három tényező befolyásolja: mindenekelőtt a divat, majd az annak határt szabó technológiai lehetőségek, végül a sminktetoválók felkészültsége.

2015-ös tavaszi manikűr és körömdíszítés trendek

Minden évben kíváncsian várjuk, melyik szín lesz az év színe. Sokan örülni fognak, az idei évre választott "Marsala" színnek, ami a bordó és mély burgundi között található. Elegáns, magabiztos és feltűnést keltő szín.

Simogató érintés

A hálóruhák divatja mindig is sokszínű volt és ezután is az marad, hiszen ahány ház, annyi szokás – talán ez az egyik olyan területe az öltözködésnek, amit a divat irányvonalai a legkevésbé befolyásolnak.

Pikáns ötletek: egy kis szerepjáték

A szexuális szerepjátékok kipróbálása az első, ám annál nagyobb csapás, mellyel az unalmat/monotonitást könnyű szerrel száműzhetitek a hálószobából!

Téli csizmadivat 2014-2015

Mi lesz az idei téli csizmadivat? Az biztos, hogy idén télen nem lesz hiány a változatos darabokból, színes választékot találsz a boltokban, klasszikustól a sportosig, régi stílustól az újítóig, színestől az állatmintásig válogathatsz kedvedre. A domináns darabok mindenképpen a lábszárközépig érő- és a bokacsizma lesz. Nézd meg a téli kollekció legkedveltebb darabjait!

Áldozatok a divat oltárán, avagy százhúsz csincsilla - egy bunda

A divat szélsőséges. Egyes tervezők mindent megtesznek azért, hogy karitatív vagy állatvédő tevékenységükkel és kollekcióikkal hívják fel a figyelmet a pusztításra, míg mások lazán vállat rándítanak. A divat oltárán mindenki azt áldoz fel, amit akar, a lényeg, hogy trendi legyen.

Trendi Kismama

„Én már azóta szeretlek, mikor még nem voltál más csak puszta gondolat, és a csillagok lüktették az égre képzelt mosolyodat.
Aztán megdobbant a szíved a szívem alatt és én azóta a lelkemhez simítva hordalak.”

2014-es őszi körömlakk és manikűr trendek

A 2014-es őszi manikűr trendek közt néhány nyári elemet véltünk felfedezni, ám a legnagyobb tervezők legutóbbi bemutatói számos különlegességet vetítenek előre. Fedezd fel a hidegebb időszak legszebb és legfigyelemreméltóbb körömlakk trendjeit és válaszd ki a stílusodhoz legközelebb álló irányzatokat!
A kétféle nude manikűrtől, a fémes csillogáson át a diszkrét díszítésekig, ismerkedj meg a 2014-es őszi manikűr és körömlakk divat legkiemelkedőbb irányzatival!

A 2014-es ősz legtrendibb színei és mintái

Idén ősszel bátran elmondhatjuk, hogy a szezonális színek számítanak majd a legnagyobb slágernek. Úgy tűnik, a tervezők nagyon is jól koncentráltak az izgalmas árnyalatokra és mintákra, elegendő, ha rápillantunk a ruhákra, máris a változatos ősz fog róluk az eszünkbe jutni.

Hófehér csillogó mosoly

A fehér fogsor iránt egyre növekszik az igény, ami érthető is. Hiszen az elszíneződött fogak számos esetben az ápolatlanságot, az elhanyagoltságot sugallják, míg ezzel szemben a fehér fogsor az egészség és a jól ápoltság "hírnöke".

Milyen a jó napszemüveg?

Egy jó napszemüveg öltöztet - ez nem vitás. Ahhoz azonban, hogy igazán sikkes legyél, nem árt tudni, hogy az egyes fazonok milyen arcformájú embereken állnak jól.

KISALFÖLD TREND A FACEBOOKON
IMPRESSZUMMÉDIAAJÁNLATELÉRHETŐSÉGEKTERJESZTÉSI PONTOKÁSZF